Nesze!szer

Essence angyaloknak

2014. október 02.

 

 

Félig ördög, félig angyal 

Az ellentétek vonzzák egymást, ahogy mindannyiunkban ott bujkál a jó – és rossz kislány egyaránt. 2014 novemberétől decemberig az Essence egy menő trendkiadással segít, hogy minden nap szabadon eldönthesd, ma éppen melyik oldaladdal szeretnél hódítani. A kollekciót nagyon találóan „Good Girl, Bad Girl” ­ nek keresztelték, amiben a sminkek és körömlakkok mellé új illatokat is hoztak, így neked már tényleg csak annyi dolgod maradt, hogy eldöntsd; ma kinek a bőrébe szeretnél bújni?

Quattro szemhéjpúder – 1049 Ft,­

A már jól megszokott négyes szemhéjpúder paletták két változatban lesznek elérhetőek: pink, barack, rozé gold és világos lila, illetve fukszia, rozé gold, fekete és sötét lila.

01 hello sweetheart

02 once i was an angel

Multi style szemkihúzó toll – 1099 Ft,­

Három végű applikátorral rendelkezik ez az újdonság, így azoknak sem kell aggódniuk, akik nem túl gyakorlottak a tusvonal felrajzolásában.

01 once i was an angel

Ajakrúzs – 849 Ft,­

Krémes textúra, 100% ­os fedés, vadító színek. Nagyjából ezeket tudnánk elmondani a kollekció ajakrúzsairól, amelyek sötét lila és fukszia színekben lesznek majd elérhetőek.

01 it wasn't me!

02 caught in the middle

Szájfény – 749 Ft,­

A jó kislányos napjaidra tartogasd ezeket a visszafogott árnyalatú szájfényeket, csillogó rozé és barack színekben.

01 hello sweetheart

02 good girls wear peach

Pirosító – 949 Ft,­

A hidegebb napokon is lehetsz pirospozsgás, hála a világos barackszínű pirosító, krémes textúrájának és porszerű állagának.

01 good girls wear peach

Csillogó púder – 1.099 Ft,­

A felhozatal legmultifunkcionálisabb darabja, amit bátran viselhetsz jó – és rosszlányként is, ugyanis a púder finom szemcséi kiemelik az arcod legszebb részeit.

01 hello sweetheart

Körömlakk – 749 Ft,­

Csak a hangulatodtól függ, hogy a legújabb, hat árnyalatban kapható körömlakk közül melyik mellett teszed le a voksod. Az árnyalatok közül egyébként mindegyik különleges hatással bír;porcelán, gyöngyház, metál, kígyó, glitter és bőr. Mert ugye a szép körmök nem hiányozhatnak egy szettből sem!

01 hello sweetheart

02 good girls wear peach

03 who am i?

04 caught in the middle

05 it wasn't me

06 once i was an angle

Effect fedőlakk – 749 Ft,­

Bármelyik körömlakkot feldobja a rozé gold, vagy fekete árnyalatú, glitteres fedőlakk.

01 hello sweetheart

02 once i was an angel

Hajgumi – 649 Ft,­

Szerintünk ők a kollekció legcukibb darabjai, amit viselhetsz egyben, vagy akár külön – külön is.

01 who am i?

Like a Good Girl parfüm – 999 Ft,­ (10 ml)

Korábban említettük az új illatokat is, ha te inkább jó lánynak érzed magad, akkor a borostyán, fehér cédrusfa, és vanília illatok ötvözete a legtutibb választás, aminek képtelenség ellenállni.

Like a Bad Girl – 999 Ft,­ (10 ml)

Amennyiben pedig inkább a rossz lányok táborát erősíted, próbáld ki ezt a gyümölcsös, virágos, kicsit keleties kompozíciótt, fekete cédrusfa, karamell és pézsma illatokkal ötvözve.

A „Good Girl, Bad Girl” trendkiadást keressétek a Müller drogériákban.

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr116696337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása