Nesze!szer

A mellrákos betegnek segítünk a sminkkel!

2014. szeptember 30.

 

mellrákos segítős trafique.jpg

 

Have a nice day!” - sminkkel a betegekért
2014. október 4. szombat 11.00 – 19.00 - Trafiq Bár

A Nesze!szer nem felejti, hogy október a mellrák hónapja. Minden évben beszámolunk a rendezvényekről, sétákról és arról, ti hogyan figyeljetek jobban magatokra. Most kapcsolódtunk mi is egy igen szimpatikus kezdeményezéshez. Dévényi Kathy sminkes indította és abszolút testhezálló kedves Nesze olvasó, ha te is jótékonykodni szeretnél. A Trafique adja a helyszínt az akcióhoz, ahol szombaton kerül megrendezésre a "Have a nice day!" program. A lényege, hogy az ország legkiválóbb sminkesei egész nap gyönyörűbbnél gyönyörűbb arcot varázsolnak annak, aki arra jár és némi adományt is ad. Ha aznap randid lesz, vagy maradnál bulizni, esetleg csak fontos számodra, hogy milyen vagy egy profi make up-pal, ne habozzál, gyere, szépülj és segít. Az Országos Onkológiai Intézet kapja meg az adományokat, melyekből a betegek napjait próbáljuk majd meg könnyebbé tenni, például, hogy ne kelljen órákat várni egy szabad gurulós infúziós állványra, vagy legyen pléd, ha valaki fázik és használható vérnyomásmérő. Innen, az egészséges világból ez apróságnak tűnik, ám betegként ez óriási segítség lehet. 

Este is folytatódik a rendezvény, rózsaszín karszalagot kap az, aki megváltja a 2000 forintos belépőt, sőt, a helyszínen felvilágosító beszélgetés is lesz. A lényeg, hogy már délelőtt tizenegytől jöhettek, mi ott leszünk. Legyél szép és érezd jól magad! A facebook event ITT

 

A rendezvény időpontja: 2014. október 4. szombat 11.00 – 19.00 óra között
Helyszínünk: Trafiq Bár 1051 Budapest, Hercegprímás utca 18. (Bazilikánál)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr366741873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása