Nesze!szer

Olajos szérumok a L’Oréaltól

2014. szeptember 21.

 

 nutri gold olaj.JPG

 

Az új megatrend a szépségápolásban az olaj, ezért most már az arcápolásban is fontos szerepet tölt be. A L’Oréal Paris kotyvasztotta az új Nutri Gold különleges krémet és rendkívüli arcolajat, melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért. Minden bőrtípusra és minden korosztálynak ajánlott.

Nutri-Gold Különleges krém:

Ebben a krémben levendula és rozmaring esszenciális olaj egyesül a bőrnyugtató hatásáról ismert fehér jázminnal. Könnyű krém olaj mikro –gyöngyökkel gazdagítva, gyengéden olvad el a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragadós érzetet hagyna, és hosszantartó kényelemérzetet ad. Használata után bőr felébred, intenzíven táplált és ragyogónak tűnik azonnal. Néhány napos használat után a bőr feltöltődik, a fáradság vonalai halványulnak, a bőr tónusa ragyogóbbnak látszik.

Nutri-Gold Rendkívüli arcolaj:

A rendkívüli olaj intenzíven táplálja a bőrt 8 esszenciális olaj segítségével (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula). Érzéki aromával hidratál és táplál, hogy ragyogást adjon a bőrnek és visszaadja rugalmasságát. Különleges textúrája nem zsíros és nem ragad, ezáltal használata még több lehetőséget rejt magában. Olyan különleges esszencia, mely bármely bőrtípus és korcsoport számára ideális. A mi tapasztalásunk, hogy tápláltabbak és ragyogóbbnak tűnik a bőr. Szerintünk szeretni fogod!

Nesze!Eszti

Nutri-Gold különleges krém: 3 499 Ft

Nutri-Gold- rendkívüli arcolaj: 3 499 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr156688247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása