Nesze!szer

Ez kérjük szépen, hibátlan

2014. szeptember 17.

 

 

Valamikor réges – régen, Bobbi Brown – nak eszébe jutott, hogy kellene alkotni valami nagyon hasznosat. Valamit, ami tökéletesen igazodik a bőrhöz, és hírből sem ismeri a maszk – hatást. Ami krémes, könnyű, olyannyira, hogy szinte észre sem vehető a bőrön, mégis 100% ­ os fedést biztosít. Sőt, az sem baj, ha egész napra tartós marad, és ellenáll mindenfajta nedvességnek. Így született meg a Skin Foundtaion Stick alapozó, vagy úgyis mondhatnánk, a titkos fegyver. Merthogy Bobbi Brown csak így emlegeti.

“Skin Foundation Stick a titkos fegyverem mindenre. Használom fotózásokon, a Fashion Weeken, valódi nőkön és saját magamon is – különösen, amikor úton vagyok és rohanok. Minden bőrtípuson tökéletesen mutat, használhatom az egész arcomon, vagy akár csak egy kis touch-upra, ha arra van szükségem. Imádnivaló, nem?” A Skin Foundation Stick (13.600 Ft,-) mostani trendkiadása 4 új árnyalattal bővült, így 2014. szeptemberétől immáron 24 -féle árnyalat közül választhatsz a Bobbi Brown pultoknál.

Nesze!DÓRI

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr496703429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása