Nesze!szer

Luxus bioságok a babának

2014. szeptember 14.

 

my spirit babápolási.jpg

 

 

Alanyunk megint tesztre adta a fejét. Illetve a testét. Szeret mindent kipróbálni, hisz ő a legfiatalabb beauty blogger tulajdonképpen a piacon és számára ez a cím igen fontos és megtisztelő. Most a mySpirit baba dolgait vette górcső alá. Először persze ízleléssel kezdte, hisz jön a foga és mindent a szájába vesz, még a Starbucks számlát is. Szóval. A babycar oil kicsit fura volt számára, mert korábban a száz százalékos tisztaságúakhoz szokott, hisz azzal dolgozik masszázs közben az édesanyja. Viszont ahhoz képest az illata és a lágysága igen tetszett ennek a vegyes olajnai, főleg az, hogy cickafark is van benne, melynek jó a gyulladásgátló hatása. A babafürdetőt imádta, az orvosi aloé és a körömvirág egyébként is két kedvence, ez utóbbi szappanban például. Élvezte, hogy lágy tőle a víz és pontosan és precízen vizezhet be mindent a környezetében, anélkül, hogy káros anyagokkal bombázná azt. Úgy érezte, hatékonyan tisztítja érzékeny bőrét. A testápolóból sokat még nem használt el, de mivel tudja, hogy a náluk kerti susulykának nevezett sárgarépa is található benne (persze tudja, hogy az egy gomba tulajdonképpen), így még jobban szereti. Azt nyilatkozta, legszívesebben az egész testápolót kiöntené a pelenkázóra és abba csapkodná a tenyerét. A bio búzafüves védőkrém pedig egyszerűen a szerelme lett, bele is harapott a tartalmába egyszer, tehát tényleg tele van természetes hatóanyaggal, ebben biztosak lehetünk és finom is. Szerinte. 

Illetve alanyunk szeretne ezúton gratulálni a mySpirit márkának, hogy Magyar Termék Nagydíjasok lettek. Csecsemő barátocskáival együtt támogatja, hogy még több babatermék legyen sls mentes, készüljön bio alapanyagokból és kerüljön a polcokra luxus termék is magyar kezek által. 

MySpirit Bio Búzafüves védőkrém 200 ml 6800 Ft, Babaápoló olaj 150 ml - 4 900 Ft, Babatestápoló 150 ml - 4 900 Ft, Rózsa-Cickafarkfű babafürdető 200 ml - 5 300 Ft.

 

Rozi myspirit babaságok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr976694783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása