Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. szeptember 07.

 

megpr2.jpg

 

Így éld túl a megpróbáltatásokat!

Aki kicsit is érzékeny a világ rezdüléseire, annak biztosan nem volt egyszerű hete – miközben a földünkön komoly háborúk dúlnak a Közel-Kelettől Ukrajnáig és még tovább, személyes környezetünkben is óriási átalakulások és kihívások várnak ránk. Yael Yardeni, a Kabbala Központ asztrológusa heti hírlevelében három aranyszabályt tart elénk, amelyekre támaszkodhatunk a megpróbáltatások során.

1. Készülj fel, hogy meghalld a teljes igazságot…

…és jobb, ha lélekben egy golyóálló mellényt is felveszel előtte. Akármilyen hírt kapunk is, az nem személyes támadás – az univerzum gyakran azért állít minket próbák elé, hogy útmutatást kaphassunk, miket kell változtatnunk, hogy elérjük a hőn áhított boldogságot. Yael a begyöpösödött gondolkodásmódunkat a ruháinkhoz hasonlítja: “Képzeljük el egy pillanatra, hogy egy szörnyen mocskos ruha van rajtunk, mely iszonyúan bűzlik. Szeretnénk magunkon hagyni, vagy jobb lenne megszabadulni tőle? Csak azért nem érezzük ezeknek a ruháknak a szagát, mert már hozzászoktunk.” A kabbalisták azt tanítják: a spirituális munka első lépése mindig annak felismerése, amin változtatnunk kell.

2. Ezen a héten hétszer is gondold meg mielőtt akár csak egy szót is kiejtesz a szádon!

Egy ősi török közmondás szerint a kimondott szó olyan, mint a kilőtt nyíl – és mint ilyen, visszafordíthatatlan. “Ne felejtsük el egy pillanatra sem: a kozmoszban jelenleg háború zajlik, globális, és egyéni szinten is, a szavaink pedig épp olyan veszélyesek, mint a katonák fegyverei.” – figyelmeztet az asztrológus, aki szerint a kimondott, negatív energiákat gerjesztő szavaink végül ellenük tanúskodnak majd a felső világ bíróságán.

3. Légy teljesen nyitott a változásra…

Yael azt ígéri, sok visszatérő viselkedésmintánk fog megjelenni ezen a héten - olyanok is, amikről azt hittük, már régen a múlté, de legbelül még nem lettek teljesen lezárva. “Az Uránusz a változásra késztető bolygó, az első asztrológiai házban áll, erre pedig azt szoktam mondani, hogy igazi kozmikus segítség.” – üzeni az asztrológus, majd hozzáteszi: az Uránusz abban segíti az átalakulásunkat, hogy minden életképtelen hajtást az életünkből “levág”, akár akarjuk, akár nem.

Ezen a héten tehát igyekezzünk egyértelműen fogalmazni és viselkedni, mindig mutassuk valódi arcunkat, és legyünk őszinték. Figyeljük meg a viselkedésünket: az érzelmi kitöréseinket, de ne hagyjuk, hogy nyugtalanságunk türelmetlenségre sarkalljon minket. Ehelyett fogadjuk méltósággal az érzelmi paletta összes színét, és ha nehezen viseljük az emocionális cunamikat, kérdezzük meg a számunkra legfontosabb embereket, szerintük hogyan változtathatnánk az életünkön – pozitív irányba. Ha az ember legalább pár percre képes félretenni az egóját, és meghallgatni másokat, az már fél út a személyes és globális béke felé.

Fényes hetet mindenkinek!

www.facebook.com/KabbalaKözpontMagyarorszag

www.facebook.com/SteinerKristofOldala

www.whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr576677481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása