Nesze!szer

A titokzatos őszi erdő ékszerei

2014. szeptember 04.

 

 

Azaz megérkezett a PANDORA 2014-es őszi kollekciója és az ESSENCE COLLECTION legújabb darabjai, amelyek az őszi erdő aranyló csillogása és a természet misztikus világa ihletett. Az egyik legmeghatározóbb motívuma, a klasszikus levél minta, amely megjelenik a nőiesen elegáns láncokon, fülbevalókon és gyűrűkön. A varázslatos őszi táj elemei, az egymásba fonódó indák, a természet érdekes lényei és az árnyakban meghúzódó virágok finoman ragyogó ékkövekkel díszítettek, amelyek a vízcseppeken megcsillanó napfényt szimbolizálják. A kollekció kidolgozottsága az már-már az ékszerkészítés határait feszegeti. Az aprólékos ötvösmunkával megformált sterling ezüst és 14 karátos daraboknak tűzzománc, féldrága- és drágakő, valamint apró cirkóniadíszítések varázsolnak különleges hangulatot.

A szezonális kollekcióval egy időben a tavaly debütált PANDORA ESSENCE COLLECTION is új charmokkal gazdagodott. Tavalyi első megjelenéskor 24 személyes értéket jelképező charmból és egy karkötőből állt, melyet a csillagjegyeket szimbolizáló Zodiac charmok követtek. A nagy sikerű sorozat most további 12, személyiségben rejlő értékkel egészül ki: kíváncsiság, spiritualitás, törődés, türelem, meggyőződés, optimizmus, elszántság, nagylelkűség, megérzés, kreativitás, érzékenység és méltóság.

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr36655235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása