Nesze!szer

Íme Angelina esküvői ruhája!

2014. szeptember 02.

 

angiék people.jpg

 

Wow! Már meg is érkeztek az első képek a kis franciaországi kápolnában történt esküvőről és a gyönyörű ruháról. Nem egy szuper dögös darabot választott Angie, hanem egy igazán szépet. Atelier Versace, Luigi Massi alkotta. 

Amitől még különlegesebb a ruha, hogy a gyerekeik rajzai alkotják a mintákat (a Hello címlapon jól látható). A ceremónián Shiloh és Knox vitte a gyűrűket, Zahara és Vivienne a koszorúslányok voltak, Maddox kísérte az oltárhoz a mamit, Pax nevű testvérével együtt, aki pedig a tortát is sütötte állítólag. Hiába, úgy tűnik, ők egy teljesen "normális", hat gyereket nevelő család. Le a kalappal előttük, csodás volt, várjuk a további képeket!

(Ps: Brad haját is bírjuk és egy helyen azt olvastuk, apuka elfelejtette a nyakkendőt betenni, így valamelyik fiáét viselte...D)

 

 

angiék hello.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr526658145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása