Nesze!szer

Reggeli Nesze

2014. augusztus 12.

 

balett cipős.jpg

 

Ha döntened kell, dönts úgy, hogy az hűen tükrözzön Téged. Meséljen arról, hogy ki vagy, hová tartasz, és milyen erő rejlik benned.

Dönts magad mellett…

A választásaid meghatároznak Téged, Neked kell együtt élned velük és Neked kell viselned következményeiket, ezért a szíved legmélyén kell megszületniük, hogy hűen tudd követni őket.

Nem, nem mindig a leglogikusabb és legnépszerűbb út lesz a Tiéd, és lehet, hogy sokan nem fogják majd érteni, mit, miért teszel, de Te tudni fogod, Te tudni fogod… hogy a jó döntés mindig az, amit a legjobban szeretnél! Nem az, amit mások annak látnak vagy az, ami biztos és kockázatmentes.

S, ha a vágyad olykor tévútra is visz, ne bánd, mert minduntalan beteljesíted az emberek egyik legnehezebb feladatát: önmagad maradsz, és… talán egyúttal megfejted az élet egyik olyan titkát is, amit csak a bátrak fejthetnek meg…

 

Manna OWell 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr826592143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása