Nesze!szer

A pattanásos arcbőr kezelése

2014. augusztus 05.

 

 
 
Gondoltátok volna, hogy tízből minden negyedik 20 év feletti nő küzd pattanásra hajlamos bőrével? Merthogy a mitesszerek és pattik nem mindenkinél múlnak el rendeltetésszerűen a kamaszkor végezetével. Persze, ez nem jelenti azt, hogy örökre szólna a maradásuk, csupán kicsit több időt vesz igénybe a problémás arcbőr kezelése. Hosszútávú eredményt kozmetikus közreműködésével érhetünk el, akihez egy alapos arctisztításra érdemes benézni 3 hetente. A köztes időszakban pedig a következőket tehetjük meg a szebb pofiért:
 
1. Tisztítsd meg az arcod minden reggel és este! Például, Eucerin Mélytisztító arclemosó zselével, ami a bőrfelszínen lévő faggyúfeleslegen kívül, a sminket és egyéb szennyeződéseket is eltávolítja. Kutatások bizonyítják, hogy a bőr 10 %-kal több hatóanyagot vesz fel az ápoló termékek összetevőiből, ha előtte gondosan megtisztítod. 
2.  ​Tonizálj!​ Akinek problémás a bőre, annak​​ ​minden arctisztítás után ajánlott.
3.  Ápold az arcod nappal és éjszaka! A kettő együtt biztosítja a hatékony kezelést.
4. Radírozd le bőröd – akár a dekoltázson és a háton is! Az Eucerin Mélytisztító arcradír kitisztítja az elzáródott pórusokat, emellett segít, hogy bőrfelszíned egyenletessé váljon.
 
Arra az esetre, ha nem várt helyen jelenik meg egy kis nyavalyás, akkor alkalmi megoldásként javasoljuk a gyulladáscsökkentő és szárító hatású Eucerin fedő stiftet! 
Nesze!Dia
 
Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé 200 ml, 3 160 Ft
Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír 100 ml, 2 585 Ft
Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift 2,5 g, 3 090 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr416571179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása