Nesze!szer

Jana Ice Tea: köszi, nem!

2014. július 31.

 

 

jana ice tea picuteres2.jpg

 

Azt hittük az Always dalolós reklámoknál nincs szörnyebb, nincs lejjebb. Nem lehet bennünket még hülyébbnek nézni, aztán felbukkant a Jana Ice Tea hirdetése a tévében. Nem hittük a szemünknek és a fülünknek. Ez a történetvezetés és ez a zene együtt?! Gondosan megnéztük a naptárt, hátha visszaugrottunk 1986-ba, de nem, még mindig 2014 van. 

Egyébként a Janától igen kedveljük a barackos jeges teát, de ha a reklámot láttuk volna előbb, az biztos, hogy menekülőre fogtuk volna a pultnál. Egyesek szerint ma megint tízmilliószoros nap van, tehát csak arra gondoljunk, amire vágyunk, amit szeretnénk. Oké, mi azt szeretnénk, hogy ne legyenek ilyen blődli reklámok a tévében, ha nem kötelező. Ne nézzenek bennünket, nőket ennyire oktondinak... köszönjük! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr956562897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2014.08.02. 11:46:15

Ajaj, van ennèl rosszabb is, jó pl erre a chio chips reklámja.
Ott szabájosan kurvásítják a nőket.
süti beállítások módosítása