Nesze!szer

A szépség az intim egészségnél kezdődik

2014. július 28.

 

 

intim eg3 (1).jpg

 

A szépség az egészségnél kezdődik és nincs ez másként az intim területek ápolásánál sem. (Ugye, csajok?) Hiába tökéletes a sminkünk, használjuk a legfinomabb illatot, ha intim területünkön diszkomfort érzésünk támad - fogalmazzunk finoman. Mi okozza a kellemetlen tüneteket? Számtalan élethelyzet, betegség, a túlzott tisztálkodás vagy éppen a nem megfelelő higiénia is okozhat intim problémákat. Postunkban sorra vesszük nektek a legjellegzetesebb problémákat és azok megoldását, hogy a szépséged teljes legyen.

Az intim területek ph-egyensúlya eltér a testünket fedő bőr, vagy más szervünk értékeitől, az egészséges hüvely savasabb, azaz ph-értéke 3,8 és 4,5 között változik. Ez a természetes savas közeg rendkívül fontos, mert a kórokozó baktériumok ebben a környezetben nem képesek megfelelően növekedni és szaporodni. A lactobacillusok azon főbb baktériumok közé tartoznak, amelyek az egészséges hüvelyflóra fenntartásáért felelősek. Az általuk termelt tejsav hozzájárul a savas közeg fenntartásához, elősegíti a lactobacillusok további szaporodását, gátolva a káros baktériumok megjelenését, ezáltal megakadályozva a fertőzések kialakulását. A hüvely gondoskodik önmagáról, mivel nyálkahártyája folyamatosan termeli a váladékot, amely öntisztító hatású, így segít fenntartani a megfelelő savas közeget, amely megakadályozza a fertőzéseket. Ezt a kényes egyensúlyt azonban számtalan tényező "bolondíthatja meg". A felnőtt kor hajnalán, tinédzserként a hormonváltozások felboríthatják az intim zónák természetes közegét. A hormonok összetételének megváltozása a felelős a legtöbb esetben később is a problémákért, így a terhesség vagy a menopauza idején. A szexuális aktus (jó hivatalosak vagyunk, mi?) után is érdemes megfelelően tisztálkodni, hiszen az együttlét is befolyásolhatja a savas közeget. De a legtöbben nem is gondolunk arra, hogy sokszor a nem megfelelő tisztálkodás borítja fel az intim részek egyensúlyát: a szappantartalmú tusfürdők kiszáríthatják, irritálhatják a női zóna érzékeny bőrfelületeit, a túl gyakori tisztálkodás és a belső öblítések is károsan befolyásolják az egészséges nyálkahártyát. (Szóljatok a mániákusoknak!) A mindennapi tisztálkodás során használjunk speciálisan intim mosakodásra kifejlesztett tisztálkodószereket, amelyek természetes tejsav-tartalmuknak  és savas kémhatásuknak köszönhetően segítenek megelőzni a problémákat.

A Lactacyd kiegyensúlyozott pH-értéke megőrzi az intim területek természetes savas kémhatását. A kímélő, szappanmentes összetétel annyira lágy, hogy akár mindennap használható. A Lactacyd intim mosakodók széles választékát fejlesztette ki a pubertástól a menopauzáig terjedő valamennyi életszakaszra – beleértve a terhességet és a szülés utáni időszakot is. A Lactacyd intim mosakodói különleges összetételüknek köszönhetően életünk minden fontos szakaszában használhatóak. A klasszikus változat – tápláló laktoszérum hozzáadásával készült, hogy mindennap ápolt maradhass. Fresh változata finom illatával különlegesen friss érzést biztosít,használata ajánlott szauna, fürdőzés és sportolás után vagy bármikor, amikor különösen frissnekszeretnéd érezni magadat. A Lactacyd Sensitive rendkívül gyengéd, ráadásul illatanyag-mentes, így bármilyen érzékeny felületre kiváló, különösen ajánlott a terhesség időszakában vagy menstruáció idején. A Soothingot arra fejlesztették ki, hogy enyhítse az égő és viszkető érzést, azaz a külső, kellemetlen tüneteket. A törlőkendők pedig kiválóak lehetnek utazáshoz, aktív életmódhoz, fesztiválozáshoz, hiszen bárhol könnyen bevethetőek. 

Lányok, most 5 Lactacyd csomagot nyerhettek is, ami lássuk be, igen jól jön a nyáron!

Kérdésünk: 

Mivel előzhető meg az intim részek ph-egyensúlyának felborulása, így a hüvelyproblémák kialakulása?

A: A fokozott tisztálkodással: naponta legalább 10-szer mossuk meg intim területeinket vízzel

B:  A Lactacyd Intim mosakodó mindennapi használatával, amely elősegíti a nyálkahártya savas közegének megőrzését

C: Szappanok rendszeres használatával, amelyek elpusztítják a kórokozókat

 

A válaszokat ide várjunk: neszebeauty@gmail.com

 2014_SM127_Omega_Lactacyd_Retail_packshots_green_torlokendo_csoport_prg_140717_nyeremeny_image.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr216523653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása