Nesze!szer

Megjött a kacsánk!

2014. július 25.

 

Kacsafutam.jpg

 

 

Tegnap furán nézett ránk a család apraja és nagyja, amikor azt mondtuk: várjuk a kacsánkat. Nem értették. Aztán megértették, amikor befutott sárga barátunk és elmeséltük nekik a dolgokat. Van ugyanis egy pajtásunk, aki évek óta már azt várta, mikor rendezhet itthon Kacsafutamot. Ugyanis látta már ezt a vicces verseny a világ egy távoli pontján és nagyon megtetszett neki.

És most London, Szingapúr és Taiwan után Budapesten is úszni fognak a sárga pajtikák. A vetélkedés alanyai ugyanis ezek a kis csőrős lények, amint a képen is látjátok. Mindenki indulhat egy, vagy akár több kacsával is a versenyen, amely augusztus 31-én délután kerül megrendezésre. Ezer és ezer sárgaság fog úszni a Dunán. A mi versenyzőnknek is van egy sorszáma, így biztos tudni lehet, melyik egyed jut elsőként célba. Egy csomó nyeremény várja gazdáját, például autó is, meg egy jó kis utazás a közeli Balira. A kacsák megvásárlásával egyébként jótékonykodsz is, hisz az UNICEF-et támogatod. Egyébként a Pizza forte-nál van Kacsafutamos menü is, amiben az a jó, hogy a futár nemcsak a pizzádat hozza ki, hanem a kacsádat is. (Így érkezett hozzánk is a kis versenyző, ITT rendelhetsz). Mi addig tréningezünk a kis indulónkkal, de már nagyon várjuk a futamot... addig a felfújhatós kerti rettenetben üti el valahogy az időt gumi barátunk, eső esetén pedig a lakásban lesz száraz edzés. 

(A verseny minden tudnivalója ITT.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr56543283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása