Nesze!szer

A Calvin Klein parfüm, amiben csalódnunk kellett

2014. július 24.

 

 

ck one summer 2014.jpg

​​Kaptunk egy parfümöt, amire bizony majd' két hónapot vártunk. Na, ezzel még nem is lenne gond,​ ​ tudván, hogy az igazán jó dolgokra érdemes várni. Egy Calvin Klein One Summer illat volt a várakozás tárgya, amiről annyit kell tudni, hogy mint minden évben, a CK One erre a nyárra is kiadott egy limitált kiadású, unisex illatot.
 ​  Megérkezett hát a​  csomag: ​az üvegcse egyébként nagyon mutatós, banánzöld és égszínkék színekben játszik. A parfümöt gyakorlatilag neked kell összeszerelned: miután letekerted a kupakot, bele kell helyezned a pumpás részét, hogy fújhass belőle. Mi fújtunk. Finoman fogalmazva volt egy elképzelésünk, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Citrusos-gyümölcs egyvelegre számítottunk, de helyette egy légfrissítő jellegű illat csapta meg az orrunkat. Gondoltuk, majd ha kicsit beszívja a bőrünk, kellemesebb lesz. De nem lett​, ráadásul úgy beitta magát, hogy alig bírtuk lemosni magunkról. Szóval, csalódtunk, mert azért egy Calvin Kleintól többet vártunk főleg, hogy az Eternity és Euphoria parfümök nagy kedvenceink.
Nesze!Dia​
 
Calvin Klein One Summer 100 ml 13 100 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr486539143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása