Nesze!szer

ASUS Transformer: a tuti útitárs

2014. július 22.

 

Asus táskában.jpg

 

Nálunk az alapvető nyári probléma így hangzik: már megint hozni akarod azt a nagy laptopot? És igen, mindig vinni akarjuk, mert postolni kell, válaszolni kell és egyáltalán. De belátjuk, a masinánk igen nehéz, amitől a bőrönd súlya is csak nő. ( A pasi meg csak cipeli és hisztizik...D)

Asus kerti csendélet2.jpg

 

Ezért tűnt jó megoldásnak, ha keresünk egy kisebbet. Beláttuk, hogy szükség lett egy új barátra és kész. Ám több funkcióra vágytunk már, mint a régi megvételénél, így jó időt töltöttünk különböző üzletekben és oldalakat tanulmányozva. Számos majdnem döntést is meghoztunk, viszont véglegesen most egy ASUS masina mellett tettük le a voksunkat. Több dolog miatt is döntöttünk mellette. Az első, hogy egy női táskába is befér gép. És ezt nem csak mondja magáról, mint valami szlogen, hanem tényleg így is van. Nem kell utánfutó hozzá, nem is pehelysúlyú, de könnyen hordozható. Iszonyat praktikus, mert a monitor tulajdonképpen tablet, ami egy mozdulattal lepattintható és ha csak nézni, vagy mutatni szeretnénk valamit, hát a billentyűzetre akkor nincs is szükségünk. Mivel normál hétköznapokon szoktunk "prezentálni" is, így ez a two in one fejlesztés mellett szólt. És jól szólt. Megvétele óta elég sokat hurcibáltuk már ide-oda magunkkal ezt a kis ASUS Transformers-t. A legpraktikusabb akkor, ha sokat közlekedsz. Repülőn, bkv-n, vagy akár vonaton is. Mivel ilyenkor autózni néha rettenet, mi metróztunk is már vele és igazság szerint a Mammutig elérve is szuper szolgálatot tett. (Persze, jegyet így is kellett venni!) Mivel a billentyűzete pont akkora, hogy még a kezed is rendesen ráfér, normálisan lehetett dolgozni is rajta. Csak a szomszéd figyelő tekintete akasztotta meg némileg a folyamatot, de a Deáknál szerencsére leszállt a kíváncsi asszony. (Persze, mi is tudjuk, hogy jól néz ki ez a laptop, nem véletlenül választottuk ezt a szép fehéret!). Nálunk az is egy szempont, mennyire hangos a gép és ez igen remekül vizsgázik azóta is. Ezt a szempontot kisgyerekeseknek külön kiemelnénk, mert mindenki jól tudja, van olyan, hogy a gyerek épp a szeparációs szorongásával küzd és mozdulni nem lehet mellőle, egy hangos masina pedig zavarja. Volt még egy szempontunk, de ez ciki lenne, ha nem egy beauty blog lennénk tulajdonképpen. Szóval, a tablet kitűnő szolgálatot tud nyújtani, ha megnézed benne, nem csúszott-e el a sminked, vagy megerősíted a rúzst...

Asus kerti csendélet1.jpg

 

Oké, többet nem beszélünk róla, mert ezt a postot is ezen töltjük most fel egy retro kerti parti közepén. Hát így. Ha praktikus, de szépségesen, csajos laptopra vágytok, nézzétek meg ezt az ASUS Transofmers-t. És akkor is, ha nem akartok a nyári vagy őszi utazásoknál iszonyat összegeket kifizetni a túlsúly miatt a repülőgépen, mert vinni akarjátok a gépet is. 

 

intel logo1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr986513039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása