Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. július 20.

 

ima2.jpg

 

Minden imára szükség van

Lassan két hete, hogy Izrael- szerte bunkerekbe menekülünk naponta többször. A Vaskupla rakétavédelmi rendszer működtetése kimondhatatlan összegeket emészt fel, a Hamasz pedig alagutakon, tengeren át, és drónokkal igyekszik bejutni Izraelbe, még több szenvedést és halált hozva a fal mindkét oldalán. A gázai palesztinok a béke leghalványabb reménysugarát sem láthatják – saját vezetőik veszni küldik őket, és határozottan kijelentik: nem akarnak békét, nem akarnak együttműködést. Mindeközben egy az orosz ellenállás Ukrajnában halálba vitt háromszáz embert, Párizs utcáin pedig zsinagógákat bombáznak és zászlókat égetnek a tüntetők. Mégis mi történt a világgal?


Ezen a héten nyílt meg a „3 negatív hétként” ismert időszak kozmikus kapuja. A Ben HaMetzarim július 15-étől, augusztus 5-ig tart, és a kabbalisták úgy tartják, hogy minden évben, ebben az időszakban, a kozmoszból igen erőteljes, felkavaró energiák érkeznek. Karen Berg, a Kabbala Központ spirituális igazgatója figyelmeztet: ezeket az energiákat nehézségekként, nyomásként éljük meg: a történelem során ezen időszakban számos váratlan kis incidensből alakult ki később háború.

Sokan nincsenek tudatában az éppen aktuális spirituális energiáknak és őket teljesen maga alá temetheti a hirtelen jelentkező zűrzavar. A kabbalisták szerint a tudás, a pillanatban való tudatos jelenlét, és a megértés azok az eszközök, melyek használatával az irányításunk alá vonhatjuk hirtelen reakcióinkat, és kiszélesíthetjük a látószögünket, hogy a különféle helyzetekben a sötétség leple alatt is megtalálhassuk a megbúvó Fényt.” – mondja Karen, aki szerint bárhol és bármikor gyülekezzenek is sötét fellegek, a helyzet magában hordozza a Fény
áttörésének hatalmas lehetőségét is. “Ezt tartsuk szem előtt, mert a nemrég elkezdődött három hét hatalmas spirituális eszköz arra, hogy bevégezzük azokat a már régen elkezdett pozitív változásokat az életünkben, amihez idáig nem volt meg a kellő erőnk. Annak ellenére, hogy a környezetünkben valószínűleg minden megpróbál majd minket akadályozni, most fellibbenthetjük a negativitás fátylát, mely a bennünk megbújó hatalmas lehetőségeket ezidáig elfedte.”

Adasson meg mindnyájunknak, hogy spirituális szemszögből értékelhesse és értelmezhesse a kihívásokat, és a sikeres teljesítéséhez kapjunk erőt is. Én és a tanáraim a Kabbala Központból arra kérünk mindenkit, aki a tudatos életet él, árasszuk el rengeteg pozitív energiával a világunkat, melynek nagyobb szüksége van az imáinkra, mint valaha.

www.facebook.com/SteinerKristofOldala

www.whitecityboy.com

www.facebook.com/KabbalaKozpontMagyarorszag

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr676525023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása