Nesze!szer

Essential Beauty: a szépség maga

2014. július 06.

 

 

 

Hol volt, hol nem volt, valahol az Óperenciás tengeren túl, de a belvároson innen... rátaláltunk egy mesés helyre. Attól mesés, ahogy született. Igazi szépséges történet ez. Adott egy sminkes-kozmetikus, aromaterapeuta lány, aki régóta érezte: saját szalont szeretne. Dolgozott külföldön és itthon is, vendégek sokasága foglalta imába a nevét. Hollós Dóra mindig tudta, hogy az igazi szépséghez nem csak az ápolt bőr és haj tartozik, de kell hozzá az elmélyülés, a pozitív kisugárzás és a lelki béke (is). Meg persze a mosoly is, szép fehér fogakkal. Így, amikor Dóri rátalált a Kecskemét utcai helyre, ahová szalonját álmodta, tudta, testi és lelki kényeztetést szeretne nyújtani vendégeinek. Így az Image Skincare ápolásától a Panarom illóolajos, személyre szabott probléma megoldásához még körmös részt is álmodott az üzletbe, meg persze keleti masszázsokat is. De belépéskor már rögtön érzi a betérő, itt valami csoda született. Olyan, mintha a világ egy más pontján járnánk. Mintha a gyönyörű belvárosból valami még gyönyörűbbe érkeztünk volna. Érezni, hogy Dóra nem sajnált időt és energiát és a legmenőbb spa-kat tanulmányozta külföldi nagyvárosokban, hogy ez az egyedülálló hangulat létrejöhessen.

 

essential b1.jpg

 

Trendiség és nyugalom együtt, így tudnánk megfogalmazni azt, amit mi átéltünk, amikor ott jártunk. Semmi mesterséges, semmi természetellenes, mert Dóri is hiszi és osztja, amint kint, úgy bent és a természet ereje a legnagyobb bőrszépítő mindig. Aromaterápiával is dolgozik, 3 D-s szempillát is tesz fel, pedikűrre is betérhetnek a vendégek, masszázsra és akár egy party sminkre is, de akár egy sima gyantára is persze és gyönyörű sminktetoválásra. A Kecskeméti utca 5. szám alatti Essential Beauty Szalon úgy sikerült, ahogy azt a nagy könyvben megírták, vagy megírnák. Minden összhangban és harmóniában van egymással. Bio keksz fogadja a pihenni vágyót, gyönyörű, friss virág van a vázában és a kényeztetések által újjá is születhet az arcunk és a testünk is. Láb- és kézápolásnál CND-t használnak és SpaRitualt, tehát csak a legmagasabb minőségű anyagokkal dolgoznak!

Csak gratulálni tudunk és javasolni minden hölgynek, aki igazán szeretné megajándékozni magát valamivel, jelentkezzen be egy kezelésre az Essential Beauty Szalonba. A léleknek is orvosság lesz!

Essential Beauty Salon, Budapest, Kecskeméti utca 5, bejelentkezés: 36-70-775-78-78, facebook oldal ITT

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr886468199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása