Nesze!szer

Magyar ékszerek New York városában

2014. június 30.

 

 

 

 

Csermák Dóri ékszereket készít. Mi is írtunk már róla. És most nem állt meg Budapest határában: legújabb kollekciója a New York-i galérianegyed, a Lower East Side egyik exkluzív kiállítóhelyén is debütált. Az előkelő SHIN-ben először rendeztek vásárt, amire 21 ország 49 tervezőjét hívták meg, tőlünk egyedül Dórit kérték fel bemutatkozásra.

Ezeket a darabokat a hegyek, völgyek, a madártávlatból látható domborzat inspirálta, tehát természet ezerrel!.Nekünk igen tetszik, ahogy Dóri játszik a fémmel, különleges és elegáns, nem hivalkodó szépségek születtek. Gratulálunk, hogy ezen a zártkörű kiállításra ő is meghívást kapott és nem kis tetszést aratott. Az ékszereiről többet megtudhatsz ITT, vagy ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr226456885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása