Nesze!szer

Nyári (túlélő)szett a szép körmökhöz

2014. június 27.

 

nyári túlélőszett.jpg

 



A strand és Balaton szezon javában tart és a nagyobb nyaralások ideje is eljött már. Mit vigyünk magunkkal hogy körmeink szépségét szüntelen élvezhessük és ne kesztyűben kelljen ülnünk a lángososnál?  
Bőr és körömvágó olló elengedhetetlen része a bőröndnek, a család minden tagjának szüksége lehet rá. Felszakadt kis bőrök, beszakadt köröm bárkinél előfordulhat.
Körömlakk.Műköröm és gellac viselőket is érhet sérülés ( amikor a nyaralás első napján leverjük az egyik körmünkről az anyagot vagy lakkot) ezesetben jó ha van nálunk színazonos vagy sötétebb körömlakk hogy orvosoljuk a dolgot.
Reszelő. Szintén előfordulhat hogy csak épp a körmünk végéről pattan le az anyag vagy a körömlakk, ha ez kis mértékű választhatjuk az előbb említett megoldást vagy ha a hossza engedi lereszelhetjük az érintett részt. Természetes körömre fém reszelőt, műkörömre és gel lacra papír reszelőt (ez az amit a szalonokban használnak) vigyünk. Kérjünk szolgáltatónktól egyet az útra, ha nincs otthon.
Bőrolaj. Erre nem mindenkinek lesz szüksége, de aki tudja hogy könnyen szárad a bőre érdemes eltenni, így biztos hogy makulátlan kezekkel nyaralhat. Az ő esetükben a bőr felszakadása is megelőzhető, rendszeres bőrolaj használattal.
Nagyon fontos nem piszkálunk, tépkedünk, rágcsálunk - nyaralás alatt sem! 
Szép nyarat mindenkinek!

Brigi, a secretnails szalon körömszakértője.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr606410355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása