Nesze!szer

Glutén- és laktózmentes finomságok!

2014. június 24.

 

 

Minap egy olyan helyről tettünk fel egy képet nektek, ahol gluténmentes kekszet falatoztunk. Többen is kérdeztétek, merre van ez. Így, mivel tudjuk, hogy sokatoknak problémája az, hogy gluténmentesen vagy laktózmentesen kell élni, gondoltuk, csinálunk egy kis hasznos postot. 

Szóval. A hely, ahol ilyen fini kekszeket lehet kapni, a LaDelizia. Írtunk már róluk, a Jókai utca 13 szám alatt van. 8 féle laktózmentes, 5 féle gluténmentes finiség készül és minden nap 1 olyan süti, amiben se lakztóz, se csúnya glutén nem található (a "sima" sütemények mellett). Mivel a LaDeliziában le is tudtok ülni, így azoknak is kijut a barátnős nassolás öröme, akinek eddig ez nehézséget okozott. Meg is mutatunk néhány kekszet, hogy lássátok, milyen finiségek ezek. Semmi mesterséges adalékanyag, semmi színezék, viszont száz százalék csoda! Facebook itt, aztán jó étvágyat kívánunk! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr506407637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása