Nesze!szer

Világkupa Louis Vuittonba zárva

2014. június 17.

 

louis-vuitton-trophy-world-cup-case.jpg

 

Jelenleg a világ egyik legnagyobb eseménye zajlik, a FIFA Labdarúgó-világbajnokság. De ugye, ez senki előtt nem titok. Valószínűleg férfiak (és nők) milliót szögezi a képernyők elé, ahogyan a világ országainak játékosai nap mint nap összecsapnak egymás ellen. (Ja, mi annyira drukkoltunk tegnap, hogy legalább egy portugál gól legyen, de sajna...) 

És miért is? Nem csak a győzelemért, a büszkeségért hanem egy színarany kupáért is folyik mellesleg a verseny. Ennek megfelelő szállításáról egy stílusos kis bőrönddel gondoskodott a Louis Vuitton. Egy, a márkára jellemző barna, egyedileg tervezett, kis logós táskával lepte meg a kupát. Így a győztes csapatnak igen kis stílusos kiegészítője is lesz a győzelem mellé. Szerintetek melyik ország felé veszi az irányt? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr486310660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása