Nesze!szer

Tombol az esküvői láz

2014. június 12.

 

esküvői láz.png

 

Itt az idő. Nyugi, nem Neked harangoztak, ezek csak a templom harangjai. Beköszöntött az esküvő szezon! Az évnek ezen szakaszában újra egyesülnek régi barátok, és elveszettnek hitt- vagy a létezésükről soha nem is halott- családtagok. Legalábbis a táncparketten biztosan. Ja igen, és persze a boldog pár végre kimondja AZ IGEN-t. De a legeslegjobb, hogy 5-99 éves korig egyszerre rázza mindenki a Macarenára.

Tudjuk, hogy menyasszonyi és vőlegényi körökben az esküvőt csak úgy emlegetik, mint „életünk legjobb napját”, de azért valljuk be, még ha meg is próbálnak félrevezetni minket, és elhitetni velünk, hogy az egész csupa móka és kacagás, mi pontosan tudjuk, hogy ez csak egy nagyon jó fedőszöveg, hiszen megszervezni egy lagzit, nemcsak tortakóstolásból és véget nem érő ruhapróbákból áll. Persze, nincs ezzel baj, mi teljesen egyetértünk, sőt hálával tartozunk minden barátunknak, akiktől valaha meghívást kaptunk - és reméljük, még fogunk is-, mert életre szóló élményekkel gazdagodtunk.

1. Az esküvőkön általában minden olyan zene elhangzik, amit ha egy sima hétköznap meghallasz, biztosan rádiósávot váltasz, de ez most más; van abban valami bizarr, amikor egyetlen éjszakára „egyesül” a Spice Girls, a Nirvana és Dolly Parton. Arról nem is beszélve, mennyire vicces látni a nagymamádat, ahogy édes kis nagyiból a táncparkett ördögévé változik, és huszonéves táncpartnerével mindenkit lealáz.

2. Mindenféle korosztállyal beszédbe elegyedsz. Nagy kaland, hiszen nem telik el úgy nap, hogy nem kommunikálunk, de vajon mihez kezdesz egy ötévessel, aki veled szeretné eljárni a kacsatáncot? Vagy egy pimasz nagynénivel, aki nem hajlandó megérteni, hogy 23 évesen még nem számítasz vénlánynak? Ugye, ugye? Nem is kell jobb alkalom, hogy megtanuld kezelni a furcsa szituációkat! És mi a legfontosabb? Csak lazán!

3. Az ég kék, a fű zöld, a vámpírok ragyognak, Te pedig ha akarod, ha nem, része leszel egy esküvői videónak!

4. Egy holtomiglan-holtodiglan buli tökéletes alkalom arra, hogy úgy érzed, egy vörös szőnyeges rendezvényre érkeztél, és végre nem kell tovább várni, hogy felvehesd azt az isteni kis koktélruhát! Ezután pedig nincs más dolgod, mint bezsebelni a bókokat!

5. Nagyjából akkora izgalommal, mint, amikor egy régész felfedez egy dinoszaurusz csontvázat, az esküvői fogadalmak felolvasásakor megfigyelheted, milyen az, amikor az egyébként szótlan apukád hirtelen igazi humorbombává változik. Olyan, mint a kedvenc részed a Jóbarátokból; már ezerszer láttad, mégis minden alkalommal képes újra megmosolyogtatni.

6. Végül, de nem utolsósorban, az esküvő emlékeztet, hogy a szerelem még mindig létezik ezen a világon. Mindegy, hogy az ifjú pártól, a szüleid táncától, vagy egy totyogós kisgyerektől sikerül elérzékenyülnöd, a különleges alkalmak segítenek kiszakadni a mindennapok körforgásából, és megmutatják, mennyi formája létezik a szeretetnek. És persze ez az a nap, amikor te is megújíthatod a fogadalmad, életed legnagyobb szerelmével: a sütivel.

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr166289910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása