Nesze!szer

Fosszilis iszapot a gyönyörű bőrért!

2014. június 10.

 

Manna alginines kezdő.jpg

 

Néztél már úgy ki, mintha vietnámi katonaként harcoltál volna egy mocsárban? Nem?! Jelentjük: nekünk sikerült. Ugyanis kipróbáltuk a Manna Szépítő arcpakolását, ami tulajdonképpen egy bőrregeneráló aliginit pakolás fehér teával. Az alapja a Balaton-felvidékről származik, ami vulkanikus rész és tele van ásványi hatóanyagokkal. Már az alginit, ami egy fosszilis iszap. Szóval, ezt pakoltuk magunkra. 

 

"Kiemelkedően gazdag ásványi és szerves anyagokban: eddig közel 65 féle elemet mutattak ki benne, köztük olyan, a bőr és a sejtek vízháztartásához, méregtelenítéséhez és megnyugtatásához elengedhetetlen összetevőket, mint a kálium, a magnézium, vagy a cink."

 

Ezt mondja a Manna hivatalos weboldala, de mondjuk a magunkét is hozzá. Két evőkanál kell belőle, ezt kevered ki vízzel, vagy joghurttal. Mi a próba napjára kiettünk mindent a hűtőből, így maradt a víz, mert az ugye mindig jön a csapból. Elsőre nem értettük, hogy megy fel ez a leves az arcunkra és hogy fogjuk megakadályozni, hogy minden sötét zöld legyen a fürdőszobában. Túl hígnak találtuk az egészet, de felkenve konstatáltuk, nem az. Persze, csak azután, miután abbahagytuk a saját tükörképünkön a nevetést, mert elég undi volt. Rémálom a fürdőszobában...D Amíg hatott, azt gondoltuk, a fehér teával kötjük a szabad gyököket rendesen, az alginitban található huminsavval pedig erősítjük az immunrendszerünket - tudatilag is bevittük a dolgot. Illatra egyébként olyan volt az egész, mintha iszapot kevertük volna egy kis teával, nem rossz, de erősen érdekesnek mondanánk. Negyed órácska elteltével, amikor már megszáradt a paki, langyos vízzel lemostuk. És hű, nem hittünk a szemünknek. A reggeli borzasztó ödéma a szemünk alatt, hát az elillant rendesen. Feszesebb lett az arcunk és simább. Volt egy kis gyulladás az orrunk magasságában, hát az is enyhült. Szóval ez egy olyan pakolás, ami ronda, de hatásos. Mivel minden bőrtípusra jó, azoknak ajánlanánk, akik hétvégén szeretnék kicsit "formába hozni" az arcukat. Nem tűnik olyan nyúzottnak a használat után a fizimiska és akár rozáceás bőrre is enyhülést adhat. Eztán beépítjük a szombat délelőtti rituálénkba, az tuti, mert ez tényleg szépít! 

 

 

 

 

Manna alginines.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr226290077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása