Nesze!szer

Nyerj Vanita ajándékcsomagot!

2014. június 09.

arcpermet_fluorit.JPG

 

Néhány hete meséltünk nektek a Vanita márkáról és a filozófiáról, ami mögötte van. Ugyanis hihetetlenül bejött nekünk, ahogy a szépségápolást ötvözik ők a lelki és spirituális fontosságokkal, plusz a gyógyító kövecskékkel. Szeretjük a küldetésből elindult cégeket! Kristályos szappanokat (is) forgalmaznak, amelyek kényeztetik a bőrt és közben a saját horoszkóp jegyeddel is harmonizálnak. Így igazán harmonikusan kezdheted a napjaidat zuhanyzásnál. Mi például most a saját asztrológia jegyünknek megfelelő és egy feszességet adó vörösbor szappannal indítunk reggelente.

A Vanita termékekben az a jó, hogy a bőrproblémákra is találsz megoldást, a lelki eredetűekre is és ugye választhatsz a csillagjegyed szerint is. Oké, akkor ennyit a szappanokról, mert régebben már postoltunk róluk. Igazság szerint kijött náluk egy újdonság, aminek mi néhány napja elkötelezett használói vagyunk már és gondoltuk, ti is próbáljátok ki. Kristályos testpermet az új imádatunk tárgya. Több variációból választhatsz, mi a fluoritosat tudjuk magunkénak. Ez a kristály  ugyanis védelmező, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni és kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Mi magunknak úgy fogalmaztuk meg, hihetetlen jó energiavámpírok ellen! Fújjuk, is, mint fociban a bíró a sípot! (Egyébként elektromágneses stressz ellen is kitűnő, ez fontos lehet annak, aki irodában dolgozik.) A fluorit gyomorbántalmakra is kitűnő, ha valakinek lenne ilyesmi problémája. De vissza a permethez! A lényeg, hogy a kis flakon alján van a kristály, ami minden cseppet a fluorit erejével tölti fel nekünk. Mióta beállt a nagy meleg, csak ezt használjuk arcra és testre is és igen jó szolgálatot tesz! Szóval köszönjük a Vanita szappanmanufaktúra frissítő testpermetét, egész hétvégén üzemben volt! Ám most ti is nyerhettek tőlük, kipróbálhatjátok, hogyan tartja távol a szomszéd banya gonosz megjegyzéseinek hatását ez a kristályos cucc.. El is regéljük a teendőket!

1. Kérjük, tetszikeld és osszad meg ezt a postot.

2. Válaszold meg a kérdést: ki áll a Vanita szappanmanufaktúra mögött, ki álmodta meg a termékeket? Írd meg a post alá kommentben a  mi, azaz a Nesze!szer oldalán a facebookon. (Egy kis puskázási lehetőség ITT.) 

3. Kérünk, lájkoljad a Vanita facebookos oldalát. ITT teheted meg.

A helyesen válaszolok és játszók között 5 csomagot sorsolunk ki. Ezeknek a tartalma:

- 1 db Vanita Zöld fluoritkristály tartalmú arc- és testpermet

- 5 db-os miniszappan csomag, benne: Natúr Shea -, Vörösboros -, Körömvirág-, Kókusztej- és Borsmenta szappan található, amelyek őrületesen finom illatúak. 

Játékra fel, péntekig tart a móka! 

 

 

 

Vanita miniszappan csomag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr356289808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása