Nesze!szer

Dobó Kata by Oleg Borisuk

2014. június 07.

 

 

cakó dobó 10.jpeg

 

 

 

 

Kollekciók jönnek, kollekciók mennek. Sok magyar tervezőnél látjuk, hogy megálmodnak egy-két ruhát, ami jól néz ki, aztán valahogy elfogy a tehetség a következő szezonra. Szerencsére, most pontosan az ellenkezőjével találkoztunk. Néhány napja debütált ugyanis Dobó Kata és Cakó Kinga közös projectje, illetve annak darabjai.  (A Cakó márka ruhái eddig is elég szimpatikusak voltak számunkra, de Kata Vágó Rékával megálmodott cipőit is imádjuk!) 

Egyenes vonalakat látunk, minőségi anyagokat, szellős viseleteket, amelyek mégis nőiesek maradnak, úgy, hogy nem keltik hibbant manó hatását, ha felvesszük ezeket. A ruhadarabokhoz fotó is dukál persze. A mesterműveket Oleg Borisuk készítette és Kata mellett a VM Models nemzetközi reménysége, Barczay Dalma van a képeken. Remekül sikerült közös kollekció és szuper fotók hozzá, gratulálunk a stábnak! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr826282848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása