Nesze!szer

Csudi fini testvajak!

2014. június 03.

 

yamuna testvajak.jpg

 

Kincsre leltünk. Honi kincsre. Szuper csomagolásban találtuk őket, mondanánk így elsőre. Jól kinéző kis fém dobozka ad ugyanis otthont a Yamuna új testvajainak. 6 változat is kijött náluk, mindenki talál orrára és testére valót. Soroljuk:

- Prémium Shea vajas (A-, E-, F-vitamin, ekcémára, bőrpuhításra, gyulladáscsökkentésre is)

- Prémium joghurtos (tele vitaminnal, ami a legkeményebb bőrfelületet is puhítja)

- Trópusi álom (igazán kényeztető)

- Édeni hársnektár (hárs, csurgatott méz, olajok)

- Mézes királynő (a dió olajossága felüdít, a méz pedig szépít!)

- Prémium kakaóvajas (magas C-, A- és E-vitamin tartalmú, hatását fokozza a hozzáadott makadámia olaj és mézkivonat, pikkelysömörös, ekcémás bőrre különösen!)

Mindegyiket valami másért tudnánk ajánlani. Az utolsót például a boldogsághormonok miatt, vagy azért, ha éppen terhességi csíkok ellen védekeznél. Illatra a joghurtos olyan, mintha édes gyümölcsjoghurtot kanalaznál, a hársnektár a legédesebb, nekünk ez jön be legjobban, a trópusi álom pedig igazi kókuszos csoda. Nagyon jó alapanyagokból készülnek ezek a finomságok mind, magyar kezek által. Imádnivaló termékek, ár és érték arányban simán verik a mezőnyt. Nem tocsogós érzés, nincs lángos feelinged, mintha egy adag zsírt fognál és a kiszerelés által nem marad fél tonnányi a tégelyben. Ráadásul ügyesen hozzá is lehet férni, nem kell szenvedni a kiimádkozásával. Ha nem mindet próbálod ki, a hársnektárt mindenképpen ajánlanánk, borús időben a lelket is felüdíti. 

Yamuna Testvajak 200 ml - 2 599 Ft

 

 

Testvajak 2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr746260213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása