Nesze!szer

Csernus doki kávéja hétvégén?

2014. június 02.

 

glamping1.jpg

 

Hurrá, a következő hét tuti jól kezdi magát, ugyanis nem kell dolgozni, pünkösdölünk. Ki így, ki úgy tölti ezt, mi még nem tudjuk, viszont van egy program, amin törjük a fejünket, mert igen pompásan hangzik. Noszvajon a Nomád Hotel & Campsite ad helyt egy szupi proginak, ugyanis a stílusos kempingezésről tudhatsz meg mindent. A Sarki Fűszerestől az Asztalka Cukrászdáig és a Rosinante Fogadóig kint lesz mindenki, hogy megmutassa, mi is az a nomád magyar virtus, kemencés sütéstől a szabad tűzig. Glamping lesz az egész fő téma, ami a glamouros kempingezés tulajdonképpen, ha valaki nem tudná. Borok is lesznek bőven és Csernus doki saját feketéjét, a Depressot is megkóstolhatod. A DIY szerelmeseinek bútorok is felvonulnak dögivel, nehogy már ne kreatívkodjunk szép környezetben. A kicsiknek tündérbolt, labirintus, trambulin és kerti játékok is adják a mókát és kacagást. Felnőtteknek pedig minden, mi szemnek, szájnak ingere, de csak úgy, ahogy a pinteresten látnád...

Magyarán: szabadtéri pik és nik ezerrel, cangások, szalmakalap, romantika, kockás ing feeling...gyertek, mi is lehet, hogy ott leszünk.... (Csernus dokinál keressetek, bevállaljuk!)

 

csernus depresso.jpg

 

Időpont: 2014. június 9,. pünkösdhétfő, 12.00-18.00

Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel kertje

Regisztráció: www.nomadhotel.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr386260058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása