Nesze!szer

Mehetnek a bőröndbe

2014. június 01.

 

 

essence utazós szett.jpg

 

Nyáron többet utazunk, még többet pakolászunk, de az arcápolós felszerelésünknek valahogy sosincs elég hely. A pattanásokat és a mitesszereket ez persze nem érdekli, ha meleg van, ők is előjönnek. Ha mégsem szeretnéd elhanyagolni az arcbőröd, akkor a limitált Essence pure skin utazó szettet neked találták ki! A szett praktikus, visszazárható csomagolásban kapható, tartalmaz egy 4 az 1-ben pattanástalanító arclemosót, egy anti-spot hidratálót és egy sos patítlanítótt –mindezt mini méretben.

 A pure skin termékcsalád megoldást kínál a fiatal bőr rendszeres ápolására csupán három lépésben. Az 1. lépés az arcbőrt tisztítása, a 2. lépés a bőr ápolása és a 3. lépés pedig a mitesszerek és pattanások eltűntetését célozza meg.

Essence pure skin 4 az 1-ben pattanástalanító arclemosó

Az essence 4 az 1-ben pattanástalanító arclemosót alkalmazhatod mindennapi tisztításra, radírozásra, vagy maszkként is. Négyszeres hatékonysága óvja a bőrt: teljeskörűen tisztít, eltűnteti a pattanásokat, mitesszereket és matt hatást biztosít. Utazáshoz illő, 30 ml-es kiszerelésben. Hatása bőrgyógyászatilag tesztelt.

Essence pure skin pattanástalanító hidratáló

A fiatal, szennyezett bőrnek extrém könnyű, nem zsíros hidratálásra van szüksége. Ez a kíméletes hidratáló a hatékony CLEARDERM KOMPLEX-el nemcsak hidratált bőrt garantál, hatékony a szennyeződésekkel szemben és csökkenti az újabb pattanások megjelenését. Most az utazáshoz illő, 30 ml-es kiszerelésben.  

Essence pure skin SOS pattanás eltávolító

Az innovatív, 2 fázisú formula, CLEARDERM KOMPLEX összetevőjének köszönhetően szuper gyorsan és hatékonyan szárítja le a pattanásokat. Rázd fel, használat előtt. Este, arctisztítás után alkalmazd a problémás területen, majd reggel mosd le. Hatása bőrgyógyászatilag tesztelt.(7 ml-es kiszerelésű).

Essence utazószett 1 499 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr856234650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása