Nesze!szer

Fáj a baba hasa?

2014. június 01.

 

újszülött.jpg

 

Az anyukák tudják, egy pici fájó hasa jó sok nehézséget hoz magával. Sajnáljuk őt, közben jó lenne, ha már aludna, pedig csak szenved. És sír és sír és sír. Mindenkinek vannak csodaszerei, bevált praktikái, de egy szépség blog mi mást ajánlhatna, mint a masszázst. Konkrétan az indiai babamasszázst. Itthon is megtanulható már, nem bonyolult dolog ez. (Dvd is kapható és egy indiai hölgy, Sangita is kijön házhoz, hogy megtanítsa) 

Kétféle illóolaj kell a masszázshoz, semmi más. Ami a fontos, hogy száz százalékos tisztaságúak legyenek az olajok. Néhány percnyi idő kell rá naponta és jobban alszik a mini ember, erősödik az immunrendszere is és lesz egy plusz kis szeánszunk jó sokáig. Kettő esztendős koráig csinálhatjuk a pindurnak a masszázst, nyomkodások, simogatások váltogatják benne egymást. Türelmetlen kicsiknél néhány percet vesz igénybe, nyugodtabbaknál fél órás is lehet. Ez egy olyanfajta törődés, ami nagyon meghálálja magát. Főleg, hogy Indiában ismeretlen dolog, ami nálunk szinte megszokott. Hogy beviszed a gyereket az óvodába, aztán három nap múlva beteg lesz... Aztán egy hét otthon és újra ez a kör. Lényeg, akinek hasfájós a babája, vagy szeretné a pici immunrendszerét erősíteni, annak ajánljuk az indiai babamasszázst. 

(Az indiai babamasszázsról többet ITT tudhatsz meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr596240650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása