Nesze!szer

Sorbet, de nem vacsora utánra

2014. május 29.

 

 

pink-grapefruit-body-sorbet_l.jpg

 

Ez az a termék, amit döbbenetesen jónak neveznénk. Nevezünk is. Bennünket elképesztett az állaga, elsőre azt hittük, valami tusfürdő lehet. De nem! A Body Shop sorbet sorozata, mert több illat is van, mind testápolásra szolgál. Nem is akárhogy. Nem képez külön réteget, normálisan beszívódik és mégis hűsítő a jellege. (Ezt valószínűleg az aloe vera teszi benne). Az illat pedig fenomenális. 

Ezt az újdonságot egész egyszerűen tényleg csak élvezni tudjátok. Fura, mert táplál és közben hűsít. Nagyon érdekes az egész. Öt variációban jön, nekünk a Pink grapefruit lett a befutó, de a moringásra is szert teszünk, az tuti. Ja, amennyiben a nagy kánikula idején már kész vagy a melegtől, hűtsd le kicsit a hűtőben még jobban a készítményt. Mivel tegnap még hőség volt, mi megtettük, borzongatóan cool feeling. Egyébként a kinézete is szuper, jól mutat a szín a fürdőszobában. Ha kérdeznétek, mi lesz a nyár slágere, hát ez! Nálunk mindenképpen! 

The Body Shop Body Sorbet 200 ml - 3 590 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr806224674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása