Nesze!szer

Mit válasszak...

2014. május 26.

 

piros láb.jpg


Végre itt a jó idő , le is rúgtuk már a cipőket és papucsban, szandálban tetszelgünk. Vagy mégsem, mert a huzamos hideg miatt  nem jártunk pedikűrösnél.... ugye. Nos, ne habozzunk tárcsázzunk időpontért.
A pedikűr mellett (ami a bőrkeményedés eltávolítását, körmök rövidítését formázását takarja) kérhetünk klasszikus lakkozást vagy tartós megoldásként gellackot, zselét a láb körmeinkre.
De mit is válasszunk?! A lábunkon lassabban nő a köröm , átlagos esetben 4-6 hetente elegendő a tartós megoldások lecserélése. Ezt figyelembe véve, aki 2 hetente cseréli a kezén a színt, kérjen egyező színű körömlakkot lábaira. Gyorsabb és költség takarékos megoldás. Ha ragaszkodunk a gellackhoz , zseléhez lábainkon is, dönthetünk úgy hogy a kezünkön kétszer egymás után ugyanazt a színt kérjük vagy következőként kevésbé elütő árnyalatot választunk. Vannak lányok, akik eltérnek a papírformától és a lábukon is rohamosan nő a köröm. Ebben az esetben szintén a körömlakk a jó megoldás. Ha pedig szeretjük hogy tökéletesen egyező színű a kezünkön és lábunkon a köröm és a tartós megoldást választjuk , nézzük meg a kezünkön mi a maximum idő amíg tűrhető a lenövés és egyszerre csináltassunk meg mindent. (Kb 3 hét)
Ha munkahelyünkön a dress code miatt zárt cipőt kell viselnünk nyáron is, válasszunk gel lackot vagy zselét láb körmeinkre, mert a körömlakkal ellentétben nem dörzsöli, koptatja le a cipő és nem utolsó sorban gyönyörködhetünk benne. Szép lábakon, szép nyarat! 

Brigivel készíttethetsz magadnak szépen lakkozott körmöket, minden infót fellelhetsz ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr276210443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása