Nesze!szer

Ki lesz idén a strand szépe?

2014. május 25.

 

 

essence beach7.jpg

 

 

 

Nyár, homok, hűs habok. Képzeletben már biztosan ti is a parton lógatjátok a lábatokat (megsúgjuk; mi már február óta csak erre gondolunk), és élvezitek a szezon adta örömöket. Szerencsére már nem kell sokat várni, ahogyan az Essence legújabb trendkiadására, a „Beach Cruisers”-re sem! A sárga, barack, arany és a türkiz színeiben pompázó trendkiadás számos terméket kínál az év legjobb időszakára, nézzétek csak:

essence beach cruisers – wet & dry szemhéjpúder

Ragyogó sárga, intenzív barack és elbűvölő türkiz színű szemhéjpúderek a friss nyári megjelenésért. Még intenzívebb hatást érhetsz el, hogyha enyhén benedvesíted az applikátort.

Elérhető három árnyalatban (749,-Ft):

01 girls just wanna have SUN!

02 keep calm and go to the beach!

03 life is a beach.

Essence beach cruisers – vízálló folyékony szemhéjtus

Még a legnagyobb vízbe ugrást is kibírják a Beach cruisers vízálló folyékony szemhéjtusai, amelyeket beszerezhetsz bronz, és türkiz árnyalatban is. (749 Ft,-)

01 sun, fun & copper!

02 keep calm & go to the beach!

Essence beach cruisers – vízálló szempillaspirál fedőréteg

Ez a szempillaspirál fedőréteg egy igazi must-have termék, ugyanis bármilyen szempillaspirálra alkalmazva vízálló réteget von a pillákra, csomósodás nélkül. Egyszerűen vidd fel a spirálodra és élvezd a vízpartot egész napon át. Könnyedén eltávolítható vízálló sminklemosóval. (749 Ft,-):

01 cruisers united

Essence beach cruisers – szájfény

Gyümölcsös szájfény, gyönyörű barack és piros színekben, ami gyönyörű csillogást nyújt az ajkaidnak, színátmenetes textúrájuk pedig biztosan téged is nyári hangulatba hoz!

Elérhető két árnyalatban: (649 Ft,-)

01 I ♥ summer break

02 girls just wanna have SUN!

Essence beach cruisers – pirosító

Az innovatív színátmenetes pirosító természetes arcpírt nyújt az arcodnak a baracktól a piros színig, akár erősebb, akár visszafogottabb megjelenéshez. (999 Ft,-)

01 I ♥ summer break.

Essence beach cruisers – bronzosító púder

Esős napokon is napbarnított színe lehet az arcodnak, ugyanis a dombor nyomott pálmafa lakú arany bronzer fokozza a nyári színhatást. (999 Ft,-)

01 life is a beach

Essence beach cruisers – körömlakk

A különleges manikűrökről nyáron sem tudunk lemondani, a beach cruiser egyedülálló 3D-
s, homokos hatású körömlakkjaival pedig nem is lesz rá szükséged.

Elérhető barrack, türkiz, piros és arany színekben (649 Ft,-)

01 I ♥ summer break

02 girls just wanna have SUN!

03 keep calm és go to the beach!

04 life is a beach.

Essence beach cruisers – testpermet

Egy kis frissességre vágysz? A gyümölcsös testpermettel most ez nem okozhat problémát! Felélénkíti a testet, így a meleg ellenére is felszabadultan élvezheted a nyári napokat.

Elérhető egy változatban (999 Ft,-)

01 take me to paradise (100ml)

Essence beach cruisers – bikini tartó kis táska

Nem tudod hova rakd a nedves bikinid? Védőréteggel a belsejében, trendi, igazi nyári mintával a külsején – ideális tároló eszköz a vizes alsó“szállítására”! (1349 Ft,-) (Itt hívnánk fel a figyelmet arra, hogy nagyon sok betegség elkerülhető lenne, ha a nedves bikinit egy szárazra cserélnéd át akkor, amikor nincs óriás kánikula!)

Június végétől a Douglasokban mindent megtaláltok! 

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr276205494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása