Nesze!szer

Király ez a kék!

2014. május 23.

 

Catr_LeGrandBleu_WP-EL-Pen_02.jpg

 

Örömmel mutatjuk be nektek a Catrice limitált nyári trendkiadását a „Le Grand Bleu”-t, amiben minden a kék színről szól: lágy pasztell, világos azúrkék, varázslatos türkiz, és sötét tengerkék árnyalatok közül válogathattok, de azért, hogy mégse kéküljünk be teljesen, a kollekcióba csempésztek meleg réz és rozé árnyalatokat is, amelyek visszaköszönnek a szemhéjpúder tollaknál és a körömlakkoknál is.

CATRICE Le Grand Bleu– Szemhéjpúder Toll

Hosszantartó, krémes texúrájú,toll kiszerelésű szemhéjpúder, ami arra hivatott, hogy lenyűgöző sminket készíthess magadnak, sőt még praktikus is, ugyanis visszahúzható, ettől könnyen elfér a retikülödben.

Elérhető négy árnyalatban (1.199 Ft,-)

C01 Black’s Pearl

C02 Underwear Laugh

C03 Mermaiday Mayday

C04 Mermaid It

CATRICE Le Grand Bleu – Szemhéjtus

Az idei nyári szezonban egyáltalán nem ciki, ha kékkel hangsúlyozod a szemed, sőt! A Catrice egy olyan szemhéjtussal kedveskedik neked, amivel mindenféle stílusnak eleget tehetsz.

Elérhető egy árnyalatban (1.039 Ft,-)

C01 Entering Atlantis

CATRICE Le Grand Bleu – Matt ajakkrém

Ki ne emlékezne Arielre,a kis hableányra? Ha énekelni nem is tudunk olyan szépen, az ajkunk még lehet olyan igéző, mint a sellőknek. Ebben segít a matt ajakkrém, ami finoman hangsúlyozza az ajkaidat, krémes állaga pedig megakadályozza az ajkaid kiszáradását.

Egy változat lesz (1.249 Ft,-)

C01 Never leave coral reef

CATRICE Le Grand Bleu – Crystal Szájfény

A gyöngyház hatás szerelmesei imádni fogják a Crystal szájfényt, hiszen félig átlátszó, könnyű textúrájának köszönhetően ragyogó csillogást érhetsz el.

Limitált gyöngyház rózsaszínben (1.039 Ft,-)

C01 Black’s Pearl

CATRICE Le Grand Bleu – Folyékony Highlighter

Te leszel a legtündöklőbb csajszi a nyári partikon, ha kipróbálod a Catrice enyhén folyékony, mégis krémes összetételű highlighterét, ami finoman emeli ki az arc íveit. Nem számít, hogy közvetlenül az arcodon alkalmazod, vagy esetleg a szemöldököd alatt vagy a dekoltázsodnál – a precíz ecsetnek köszönhetően pontosan kiemelheted ezeket a részeket, finoman elkenve a bőrödön. Nem is beszélve a prémium csomagolásáról, ami még inkább kihagyhatatlan darabbá teszi a folyékony highlightert.

Megvásárolható egy árnyalatban (1.249 Ft,-)

C01 Black’s Pearl.

CATRICE Le Grand Bleu – Körömlakk

Egyedülálló szín, egyedülálló fedés, egyedülálló ragyogás. Az Ultimate Körömlakk elhozza neked a tenger színeit, hogy ezentúl a körmeiden viselhesd őket. Öt limitált árnyalathoz juthatsz hozzá, mégpedig csillogó rosé; fénylő friss menta; fémes acélkék; elegáns tengerkék és a meleg réz formájában. (799 Ft,-)

C01 Underwater Laugh

C02 Mermaiday Mayday,

C03 Bella Aquarella,

C04 Entering Atlantis és C05 Mermaid It

A kollekciót júniustól fellelhetitek a Rossmann és a Müller üzletekben. Mi úgy érezzük, egy víz alatti szerelem készülődik beteljesedni, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk őket! Ti már tudjátok, hogy mi az, amit mindenképp beszereztek?

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr476197988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása