Nesze!szer

Mindjárt sminkelhetünk Demónával!

2014. május 20.

 

 

 

Nyáron már nálunk is látható lesz a Demóna, a Disney film, ha minden igaz. Be is mutattuk már nektek, milyen tuti sminkek készültek a film és MAC kollaborációjában. Most itt az összes darab is, árakkal együtt (post végén), és egy interjú Toni G-vel, a mozi sminkesével. Tudtad, hogy Angelina Jolie az arcába pótlást is kapott?

 

MTE4MDAzNDE1NjE4MDYxODM4.jpg

 

Demóna feltehetőleg az egyik legfélelmetesebb és legemlékezetesebb Disney karakter. Hogyan befolyásolták a korábbi Demónák a mostani újraértelmezést?

- Demóna egyszerre varázslatos és félelmetes, mégis van benne valami egyedi szépség. Azt kell, hogy mondjam ez a három elem határozta meg az elérni kívánt hatást.

- Melyek voltak azok az elemek, amelyeken meglepődnénk ha hallanánk, mégis fontos szerepet töltöttek be a rajzfigura életre keltésében?

- Leginkább arról van szó, hogy hogyan lehet egy animációt életre kelteni. Az arccsont pótláson kívül, a szemekkel lehetett a legnagyobb hatást elérni. Ennél igazán nagy hatással volt rám, az úgynevezett Labradrite kő, mely gyönyörű zöld, kék és sárga árnyalatokban popmázik. Úgy éreztem ezen árnyalatok használata mágikussá tudja varázsolni a szemeket. Cristina Patterson nagyon aprólékos kontaktlencsét festett ezekkel a színekkel és a VFX csapata zseniálisan megoldotta, hogy csillogjon a szeme, amikor szomorú.

- Mennyire befolyásolta Önt és egyben a film végleges formáját Anna B. Sheppard és Rick Baker, mint a kosztüm és speciális effektusokért felelős csapat munkája?

- Rick Baker tervezte a maszkokat Demóna karakteréhez – a szarvakat, a kiálló arccsontot, az orrát és a füleit is. Egy kiváló művész, Arjen Tuiten dolgozott együtt Rickkel a filmforgatás alatt. Mindannyiunknak elég szorosan kellett együtt működnie Annaval a kosztümök megvalósításához, például, hogy úgy tekerjük be Demóna fejét, hogy az tökéletesen illeszkedjen a szarvakhoz.

- Hosszú ideje dolgozol már együtt a film főszereplőjével és egyben executive producerével. Milyen volt Demóna egyedülálló és izgalmas verzióján dolgozni?

- Nagyon izgalmas volt látni Angie átváltozását az arccsontpótlás következtében. A legnagyobb aggodalmam és a legnagyobb kihívás is egyben a bőre volt, hiszen ezeket a pótlásokat 4 hónapon keresztül viselte. Nem szerettem volna, hogyha irritációt váltana ki, a rengeteg fel és levétel során. Végül is egy kókusz- és argánolajból készített keveréket használtunk a pótlások levételekor, ami szerencsére tökéletesen működött, és a bőre továbbra is hibátlan maradt.

- Melyik a kedvenc darabja a kollekcióból és miért? Mit tanácsol, hogyan lehet beilleszteni a kollekciót a mindennapi sminkbe?

- A szemhéjpúder paletta tökéletes a nappali smink estivé varázslásához. Napközben használjuk a világosabb színeket, hogy egy lágyabb, természetes sminket készítsünk. Estére kihangsúlyozhatjuk a szemeket, a sötétebb árnyalatokkal, így létrehozhatunk egy szexi és igéző sminket.

- Kiket nevezne példaképének a szakmában?

- Rick Baker csodálatos mester és barát. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy több projekten is együtt dolgozhattam vele.

- Melyek a kedvenc M·A·C termékei, amiket szívesen használ munkában?

- Ez munkáról munkára változik. Szinte mindent használok a M·A·C blot powderektől, a szájfényeken át, a szemhéjpúderekig. Két állandó termék van, ami mindig megtalálható a sminktáskámban, a Select Cover Up és Transparent Finishing Powder. Egyes sminkbalesetek következtében mindkét termék tökéletesen működik a normál és a maszkmesteri sminkelésnél egyaránt.

LIPSTICK TRUE LOVE’S KISS élénk vörös (amplified) 6 400 Ft

 PRO LONGWEAR LIPGLASS ANTHURIUM élénk vörös 5 900 Ft

 PRO LONGWEAR LIP PENCIL KISS ME QUICK sárgás vörös 5 800 Ft

MALEFICENT GROUND BROWN sötétbarna (matt)

CONCRETE sötétebb aranybarna (selyemfényű)

CARBON élénk fekete (matt)

GOLDMINE fényes aranyszínű (frost) 15 100 Ft

 

PENULTIMATE EYE LINER RAPIDBLACK élénk fekete 6 500 Ft

 EYE BROWS FLING hamuszőke 5 200 Ft

 SCULPTING POWDER SCULPT halvány barna 7 300 Ft

 BEAUTY POWDER NATURAL halvány barackos rózsaszín 8 300 Ft

PREP + PRIME HIGHLIGHTER BRIGHT FORECAST barackos korall 6 300 Ft

 NAIL LACQUER UNINVITED gyönygházhatású nude

FLAMING ROSE élénk vörös

NOCTURNELLE éjfekete 4 000 Ft

 LASHES 36 LASH, 30 LASH 4 400 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr966184291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása