Nesze!szer

Vásárolj cukiságot és támogass afrikai gyerekeket!

2014. május 08.

 

 

zoé baba3.jpg

 

Tegnap egy Zorka baba érkezett hozzánk. Illetve Zorka figura. A Freshkások gyártották, aminek ugye az alapítója egy mesefestő, grafikus, aki gyerekszobák festésére specializálódott. Imádjuk a figuráikat. Donner Andrea társa a vállalkozásban Mike Tünde lett az első figurájukat pedig Zebulonnak hívják. Aztán sorban érkeztek a többiek, akik mind pamut fonalból készültek és moshatóak. Adri és Tünde nem is olyan régen találkozott a Taita Alapítvánnyal, akik Kenyában árvaházat működtetnek számos önkéntes és adományok segítségével. Fekete babákat szerettek volna terveztetni velük. Aztán tett tett követett, a Freshka lányok is megismerték a taitások munkáját és azt, hogy 40 gyerek jut élelemhez általuk. A lényeg: amennyiben májusban az afrikai kollekcióból vásárolsz babát, 1000 Ft-ot az alapítvány segítségével Kenyába juttatnak el a kicsiknek.

Mire elég 1000 Ft Kenyában?

Egy gyerek 3 havi vitaminadagja, vagy 2 havi ivóvize, vagy 1 heti élelme, vagy hozzájárulás a havi tandíjához! 

A gyerkőcödnek lesz egy cuki új játszótársa és más gyerekeket is támogattál a világ szegényebbik felén. Segíts, hogy ők is segíthessenek. 

A Freshka honlapja ITT, nagyon cuki figurákat találhatsz náluk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr576134936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása