Nesze!szer

50 felett is bombanő!

2014. május 08.

 

 

50.jpg

 

Valamiért itthon régen az a felfogás volt a divatos, hogy 50 után húzza le a rolót és kötögessen csendesen. Szerencsére, ez változni látszik és sok igen csinos jó 50l-60 feletti hölggyel találkozhatunk. Hiába, az igényesség az igényesség. Meséltünk már nektek a High Care szalonokról, amelyekben igen magas fokon űzik a szépségápolás tudományát. Saját édesanyánk is volt, hogy igénybe vette a szolgáltatásukat. Az igen tetszetős, hogy mindig a vendégre szabják azt, amit ajánlanak neki, tehát a kezeléseket. Legyen akár karcsúsodásról, akár arcszépítésről szó és a hatóanyagokból is mindig az adott bőrnek megfelelőt választanak az ott dolgozók. Gyakran az Oxigénion terápiát javasolják a nem annyira fiataloknak, hogy fiatalosak lehessenek újra, hisz ez varázslatos hatása mellett (20 perces pihentető fekvés után) egészségügyi problémákat is orvosol. Sokkal szebb és élettel telibb lesz a bőr és a magas vérnyomástól az ekcémáig számos dologra jó még. De a legszembetűnőbb persze az anti aging hatása. Jóval fiatalosabb valaki néz majd vissza ezután a tükörből.  

Karcsúsodáshoz, alakformáláshoz pedig a legjobb a masszázs, de kezek nélkül. Felvesz az ember egy csizmához hasonló valamit és fél óra alatt megdolgozza a csúszóhullám azt, amit kell. Még a 60 feletti hölgyek is simán centimétereket veszítenek a combból, a hasból és simább lesz a bőr is a Slide-Styler munkája által. Ami kiemelendő még, hisz sok vendég beszámolt róla, sokkal könnyebbek lettek a lábaik a kezelések után. Valahogy súlytalanabbá váltak a léptek. 

És még egy igazán varázslatos kezelést ajánlanánk 50 felett. Nem más a neve, mint First Lady. Elsőre és másodikra is jól hangzik. Tulajdonképpen növényi őssejtterápiáról van szó, oxigénion- és mezoterápiával kiegészítve. Ez egy exkluzív kezelés, ahol olyan hatóanyagokkal kezelik a bőrt, amelyek a legkiválóbbak a kozmetikában. A C-vitamin, a növényi őssejt és nem csalás, nem ámítás: Platinum krém. Csökkennek a ráncok mélységei (hurrá!), láthatóan fiatalosabb lesz az arc és a dekoltázs és peptideket, antioxidánsokat és proteineket kapnak a sejtjeink. A kollagén szintézis is lényegesen javul, gyakorlatilag feszesebbek lesznek a vonások. Egészen biztos, ha most kapnák egy hollywoodi álomszerepet, mi ezt a kezelést vetnénk be a forgatás előtt. 

 Summa summáron, szerintünk senki nem kell, hogy lemondjon 50 felett sem a nőiességről, a jó alakról. Elég, ha elmegy egy High Care Centerbe és szakértő kezekre és csoda masinákra bízza magát. Ez az igazi anti aging! 

(Az összes High Care szalon címe és egyéb tudnivalók ITT)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr446132852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása