Nesze!szer

Az egyiptomi méhektől Madonnának

2014. május 07.

 

egyptian magic.jpg

 

 

Tegnap kaptunk egy igen fura dolgot ajándékba. Méhészettel rendelkező barátnőnk hozta, most próbálgatjuk a szürreális dolgot az arcunkra. El is meséljük később nektek. De... képzeljétek el, hogy a mézes dolgok már máshogy is beköltöztek hozzánk, illetve a fürdőszobánkba. Van ugyanis egy Egyptian Magic nevű krém, amelyet Kate Hudsontól Madonnáig sok sztár használ. A muris benne az, hogy hidratálásra, szemráncok ellen, hajpakolásként, babákhoz és bőrproblémák esetén is bevált sokaknak. A legfontosabb összetevői a méhviasz, a méz és az olíva olaja, de propolisz is található benne. Igazán tartalomdús az állaga, nem úgy kened, mint egy egyszerű krémet, kell hozzá az energia. A hatása elég hatásos, hogy ilyen okosan fogalmazzunk.

Végre valami, ami nem laboratóriumokban, kémcsövek között kiokoskodott akármi, hanem a természet döbbenetes ereje. Az arcon egy kis sebet két nap alatt úgy tesz helyre, hogy csak na. Nekünk a nózin volt egy kis szárazság, hát piszok jó segítség volt rá. A legjobb, hogy iszonyatosan átpuhítja a bőrt, sokkal finomabb lesz az állaga. Mi éjszakai pakolás féleségként próbáltuk. Kiütésünk nem volt a teszt időszakában, de ekcémásoknak, aknékra is kifejezetten javallják., sőt fiss sérülésekre, sebekre is. Így, ha valaki épp ciciket rakatott be, nem hülyeség a heget kenni vele, gyorsabban elmúlhat. Ja, azért Egyptian Magic a neve, mert az egyiptomiak már réges régen használták a mézet is szépségápolásra. Hiába, nincs új a nap alatt, az ősi kultúrák elég sokat tudtak a beauty szakterületen is. Sommázva: ez tényleg egy csodakrém és már itthon is kapható. Ja, szájbalzsamnak az egyik legszuperebb. Szerintünk. 

Egyptian Magic Mindentudó bőrápoló krém 59 ml - 8 490 Ft

 

 

instylekatehudson.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr846127540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása