Nesze!szer

Aranyoskáknak

2014. május 05.

 

Wonder_Wohoo_group-500x500.jpg

 

Minap vendég kislány járt nálunk. Vagy valami ilyesmi. Gondolkodtunk, mi legyen az ajándék. Aztán a Lush csillogós csudija mellett döntöttünk. Igaz, hogy ezt eredetileg anyukák napjára találták ki, de mi azt tapasztaltuk, a kamasz leánykák odáig vannak az aranyos fürdő izéért. 

"A mimózakivonat, a szantálfaolaj és a brazilnarancs-olaj illatával a Wonder Woohoo olyan, mint egy nagy ölelés. A Wonder Woohoo felszínét ugyanaz a műanyagmentes csillám borítja, mint amit a Dragon’s Egg fürdőgolyóhoz használunk. A habfürdő közepében levő lüszter gyönyörű, ezüstös sávokat rajzol a habok közé." - mondja a hivatalos leírás. Abban biztosak vagyunk, hogy a kicsi leányzók extázisba jönnek tőle, így tudjuk ajánlani. Eddig mindig ajándékba vettük, így nem tudjuk, tényleg milyen a habja...D

Lush Wonder Wohoo - 1 690 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr226118959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása