Nesze!szer

Púderezz Baby!

2014. május 04.

 

 

 

Végül.jpg

 

Nagyobb pillákat szeretnél? Nem elérhetetlen, csak egy kis babapúder kell. Igen, jól olvasod, a púderamely egy talán eddig kihasználatlan csoda. De most meg is mutatjuk neked, hogy pár lépésben, egyszerűen hogyan tudsz Kim Kardashian féle pókláb szerű pillákat varázsolni magadnak reggelente. Mielőtt nekilátnál, alaposan tisztísd meg az arcod és a pilláid. Majd a napi rutin szerint felviheted az alapozót és egy kis szemhéjpúdert.

1.lépés

Most jön a lényeg, a pillák!A nagyobb hatás érdekében, egy szempillagöndőrítőt is vess be hogy még íveltebbek legyenek a pilláid.

2.lépés

Ezután egy vékony rétegben vigyél fel szempillaspirált. Ügyelj arra, hogy ne legyen vastag esetleg csomós, mert még erre jön egy rétegnyi festék.

3.lépésű

Jön a varázslat! Egy kis tálba tegyél ki babapúdert, majd egy fülpiszkálót púderezz be. A felesleget szórd le róla.

4.lépés

A púderes fülpiszkálóval kend be a pilláidat, a tövétől a végéig. Ügyelj arra hogy egyenletesen vidd fel és a lehető legtöbb szálon legyen púder .

5.lépés

Utolsó lépésként pedig, a púder miatt halványabbnak tűnő pilláidra vigyél fel még egy vékony rétegnyi szempillaspirált. Ha kell akkor egy kis kefével még fésüld át az összetapadásokat elkerülve. Hidd el, a látvány magáért beszél majd!

Nesze!Eszti

 

1.lépés (1).jpg

 

2.lépés (1).jpg

 

3.lépés (1).jpg

 

4.lépés (1).jpg

 

5.lépés.jpg

 

Utána.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr416100098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása