Nesze!szer

Szépülj tőzegáfonyával!

2014. május 03.

 

 

tőzegáfonya6.jpg

 

 

Sokan szívesen választják a drágább krémeket, maszkokat és arctisztítókat, pedig nem kellene mindig sok pénzt költeni csodatermékekre. A természet megannyi csodát adott nekünk. És ezek a legtöbb esetben sokkal, de sokkal hatékonyabbak. Itt van például a tőzegáfonya, amely kimondottan a nők gyógyszere minden téren, hiszen nem csak a kellemetlennek számító húgyúti fertőzések esetében segít, hanem bizony a szép arcbőrnek is nagy barátjai a piros bogyócskák. Tőzegáfonya barátunkból kiváló krémeket és maszkokat lehet  készíteni. A piros, keserű-savanyú bogyó magas C-vitamin- és antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat, valamint antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatása miatt hatékonyan segít az érzékeny, kipirosodott bőrön. Ja, és a hab a tortán: a bőrkárosodásokat is eltünteti. 

 

1. Ránctalanító tőzegáfonyás arcmaszk

 

Hozzávalók:

-¼ teáskanál zöld agyag (bioboltban kapsz)
-1 teáskanál natúr joghurt 
-1 tevőkanál méz  
-¼ csésze tőzegáfonya
-¼ csésze tőzegáfonya lé

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan dolgozd el egy tálba, majd egyenletesen kend fel az arcodra, vagy a problémás területekre. Hagyd az arcodon 10-15 percig, amíg meg nem szárad egy picit. Alaposan öblítsd le és ha lehet ismételd meg hetente legalább egyszer. Csodálatosan ragyogó, élettel teli, friss  lesz az arcbőröd utána. Mi tőzegáfonya maszk függők lettünk!

Nesze!Eszti

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr236108346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása