Nesze!szer

Húzza össze a havasi gyopár!

2014. április 30.

 

 

EDELWEISS.jpg

 

Jó, persze, a rozáceás bőr ápolás nem könnyű. Nagyon nem könnyű. Sok termék ígér csodát, aztán semmi. Főleg, ha valaki még szoliba is jár mellette esetleg. A hazai luxus termékek polcán most a mySpiritnél megjelent egy, a kipirosodásra hajlamos bőrre. Idézzük: Arckrém rozáceás és kipirosodásra hajlamos bőr ápolására, a havasi gyopár összehúzó és a ruta keringést javító hatásával. A gólyaorr, a páfrányfenyő, az édesgyökér, az orvosi somkóró és az orvosi zsálya csökkenti a gyulladást, javítja a keringést és elősegíti a bőr regenerációját. A kókusz olaj tartósan hidratálja a bőrt. 

Igen könnyen felkenhető, lágy krém, de közben érzed, milyen jó tápanyagok vannak benne. (Oké, ezt mi szagolgatással szoktuk vizsgálni!) Nekünk picit húzódott tőle az arcunk elsőre, de aztán adta az enyhülést. Nem tudni, ez a gólyaorr, avagy a páfrányfenyő miatt volt-e. Egy biztos, finom lesz utána a bőr, mi a dekoltázsnak is adtunk belőle. Komfortos érzést ad, ha értitek. Csak igényeseknek!

mySpirit Bio havasi gyopár-ruta anti redness krém 21 300 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr556099538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása