Nesze!szer

Mellesleg így lesz szép a dekoltázs

2014. április 23.

 

 

 

high care dekoltázs.jpg

 

Második első benyomás nincs, ezt ugye már megtanultuk rendesen. Főleg, ha például egy olyan férfival találkozunk, aki felkeltette az érdeklődésünket. Lássuk be, az is fontos, mennyire tűnünk ápoltnak. És az ápoltság szó nem kizárólag a cipőnkre és a kacsókra vonatkozik, hanem a dekoltázs tájékra is. Ehhez fontos egy jó melltartó és a szépen "karban tartott" kebel. Nem elég, ha radírozzuk és kenjük, mi találtunk egy igazán szuper technikát a High-Care szalonokban, ami hatásában a fantasztikus jelzővel illethető.

 

SPM-mellaplikator.jpg

 

A futurisztikus látványú mell-applikátor könnyen a megfelelő méretre állítható, és kényelmes. Az SPM készülékkel összeköti egy cső, mellyel a készülék hatását a mellekre fejti ki.  A kezelés során a vákuum és a nyomás ritmikusan váltakozik, s mindez szabályozható erősséggel és ritmusban. E váltakozó hatású ritmikus nyomás pozitív hatást t" gyakorol a vér- és nyirokerekre, szövetekre, ami ösztönzőleg hat a bőr és kötőszövet teljes anyagcseréjére. Intenzív masszázs jön létre a vákuum hatására anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a bőrre, s így hihetetlenül kellemes érzetet kelt. Gyakorlatilag újjá is születik a mell, ha lehet ilyen mondani. Sokkal szebb lesz az egész, már érzetre is más hatást ad. Mi több, feszesebbek is lesznek a domborulatok. Így nem gond, ha kivágottabb felsőt veszünk fel idén tavasszal, sőt... Csak győzzük elhessegetni a lovagokat! 

(A High-Care szalonok listáját ITT találod meg)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr836071752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása