Nesze!szer

Körmök a vörös szőnyegen... MTV

2014. április 17.

 

 

image (11).jpeg 




Az Mtv Movie Awards ruha költeményeit már láthattátok, no meg a kicsit szellős öltözetü Zac Efront! Köröm fronton sem maradhatunk le, hát lássuk ki mit választott :)
Számomra a legkedvesebb összeállítás, Holland Rodené. Egyszerű visszafogott szabású és színű ruha, emellé pedig egyező élénk színű cipő-rúzs-köröm szett! Nem csak a vörös szőnyegen ,egy hétvégi buliban is biztos siker ez az összeállítás.



image (12).jpeg


Rocsi Diaz szintén a rúzsához illő körmöt választott, bár ő a cipőjére nem gondolt.

 

image (13).jpeg



Nicki Minaj magához képest egész visszafogottan nézett ki. Ékszerei és a körmei voltak picit extremebbek. A fekete ruhájához arany darabokat és arany-fekete körmöket választott. Nem is kell több két színnél Ha ti is készültök egy nagyobb eseményre, próbáljatok arra törekedni hogy kettő maximum három színt viseljetek, így nem tudtok hibázni! Érdemes belenagyítani a képbe hogy lássátok a körmök díszítését is. Nem mellesleg Nicki a lábkörmeiről sem feledkezett meg.


image (14).jpeg


Rihanna mindig ügyel a részletekre, most azonban kap egy nagy fekete pontot a körmére. NNa jó,megy fél dicséret hogy a lábkörmeire figyelt.

image (15).jpeg


Zendaya Coleman arckifejezése mindenről elvonja a figyelmet. Ez esetben rátok bízom hogy ítélitek illik-e ehhez a fiatal lányhoz és a ruhájához a körme.

(Amennyiben te is egy nagy díjátadóra készülsz, térj be Brigihez, aki mesés körmöket csinál neked ITT.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr776043078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása