Nesze!szer

HúSvéti gasztrokalandozás?

2014. április 15.

 

 

SVETkep2.jpg

 

Korábban is meséltünk már nektek a Svétről és itt az ideje, hogy felelevenítsük ezt újra. Azért is, mert a nyuszi idén megint egy jó kis gasztrokalandozást hoz azoknak, akik nem restek elindulni Villány felé. A Stílusos Vidéki Éttermiségiek ugyanis most hétvégén adnak randit egymásnak (19-20.), nekünk pedig ételt és italt. Sőt, idén Palkonya is beszállt a buliba. 8 étterem, 8 világnézet, 8 kreatív séf és egy küldetés - legyen dínom és dánom. (Vagy dínomotok és dánomotok?...D)

Résztvevő éttermek: Baricska Csárda – Balatonfüred, Chianti Étterem – Veszprém, Hernyák Birtok – Etyek, Mandula Étterem és Bor-Bár – Villány, Walter Vendéglő – Perbál, Viator Étterem és Bor-Bár – Pannonhalma. Vendégek: PalKonyha – Palkonya, Erhardt Étterem – Sopron. 

Minden infó és program ITT. Jó étvágyat!

Ps: A Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalomról

Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Szállodában 2012 februárjában jött létre első „gasztrorandevú”, amely közel hozta egymáshoz a „műértő” közönséget és az akkor még nyolc, ma már tizenhárom innovatív vidéki konyhát vezető séfet. Az összefogás célja, hogy az ínyenc utazók számára új vagy kevéssé ismert kulináris desztinációkat kínáljon, illetve a magyar gasztronómiai palettát színesítő, szívből jövő vendéglátáson alapuló kézműves éttermeket családias rendezvények keretén belül népszerűsítse.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr626028257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása