Nesze!szer

Űrtechnika a szépségért és karcsúságért!

2014. április 03.

 

vacustyler.png

 

Sose gondoltuk volna, hogy amikor egy fantasztikus filmet nézünk, ami az űrben játszódik, tulajdonképpen az nem is olyan távoli, mint ahogy gondoljuk. Az űrtechnológia ugyanis már a földön van, mi több, a szépségünk szolgálatába is állíthatjuk. Persze, ehhez nem kell űregyenruhát húznunk és fura mondatokat mondanunk - sőt, szinte moccannunk sem kell és már karcsúsodunk is. A világűr súlytalanságában ugyanis nincs gravitáció, ezért fejlesztették ki ezt a csövet, ami segít az asztronautáknak, illetve a szívüknek pumpálja a vért. Ez persze igen szép tőle, de mire is jó nekünk? Hát pontosan arra, hogy feszesítse a bőrünket és csodássá tegye a lábainkat. Hogyan? A vákuum hatására friss vér, - így oxigén is áramlik a lábakba; majd az így létrejött túlnyomás az elhasznált vért és salakanyagokat a vénán és a nyirokereken keresztül a törzsbe és annak kiválasztó szervei felé nyomja. Ez úgy működik, mint egy második, külső szív, amely elsősorban az alsó testrész keringését hivatott szolgálni. A Vacustyler-el végzett vákuum hullámkezelés fő felhasználási területe a cellulit és a petyhüdt kötőszövet. Ezek következményei, mint pl. a visszeres, seprűvénás, fáradt és duzzadt lábak, valamint vérkeringési zavarok (pl. hideg lábak), hatékonyan megelőzhetőek. Magyarán: viszlát narancsbőr és löttyedt combok - hello feszes virgácsok! A legjobb, hogy közben nincs izzadás, tehát ha vákuumra megyünk valamelyik High-Care centerbe, utána akár randit is bevállalhatunk, mert nem mászik el a sminkünk. És - olvasni is tudunk közben, tehát fél órácska pihenés magazinok lapozgatásával is telhet! Igazán jó kis karcsúsodási lehetőség ez, nem?! Még egyszer azért elmondjuk, pontosan mire is jó a Vacustyler-el végzett vákuum hullámkezelés:

Vérállátás-aktiválása,

• Cellulit kezelés

• Zsírégetés,

• Kerületcsökkenés,

• Kötőszövet feszesítés

• Méregtelenítés

• Visszértágulat

• Nyirokmasszázs

• Seprűvéna

• Az alsó végtag keringési betegségeinek megelőzése

Ps: Már most szólunk, hogy április 12-én országos nyílt nap lesz a High-Care centerekben. Kipróbálhatod a gépeket, állapotfelmérést kérhetsz és sok-sok kedvezményben részesülhetsz. De majd még bővebben is mesélünk nektek erről. Csak: save the date, illetve jelentkezz be már most ITT, hogy mindent kipróbálhass. 

 

szoro 1 oldala (1)_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr865890280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása