Nesze!szer

Nem jön rám a nadrágom!!! - mit tegyek?

2014. március 25.

 

high care1.jpg

 

Igaz, a rendes tél érdeklődés hiányában idén elmaradt, de az ilyenkor esedékes finomságokról nem mondtunk le. Hurka, kolbász, kürtösnek mondott kalács, jó kis csokikák este a tévé előtt... nem is értjük, miért szorul az a farmer, miért megy fel nehezebben a cippzár és ki rakta ezt a dudort a derekunkra? Oké, persze, kezdjünk bele valami sportba, de a narancsbőr nem tűnik ám el az első szigetkör után és a popó alatt keletkező második popó sem. Mit tehet ilyenkor az ember? Profira bízza a megoldást. Szerintünk. Számunkra sok-sok éve már a High Care Centerek azok, amelyek messzemenően a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatásokat nyújtják az egész hazai választékból. Szuper gépek, szuper kiszolgálás és szakértelem. Az első és legfontosabb az, hogy egész egyszerűen ránk szabják a kezeléseket. Megvizsgálnak bennünket, illetve felmérik az állapotunkat és ez alapján javasolnak kezelési módszereket. Úgynevezett differenciált cellulit terápiával dolgoznak. Ezt Rudolf Weyergans hívta életre, az orvos-szociológust szakmai körökben cellulit-pápának is nevezik. Négy kezelési cél érdekében megy a harc a High Care centerekben: 

- salaktalanítás,

- a zsír anyagcsere aktivizálása,

- a súlycsökkenés,

- a kötőszövet feszesítés és a vérkeringés javítása.

Így néhány kezeléssel eltüntethetjük a lerakódott zsírt, a narancsbőrt is normalizálhatjuk és hát új kontúrokat rajzolhatunk magunknak - plasztikai sebész nélkül. A legmodernebb gépek segítségével történik mindez, és úgy, hogy nem kell nagyon fájdalmas eljárásoknak alávetnünk magunkat. Pihenünk, miközben szépülünk. Ez elég jó, nem?! És, hogy még legyen hab a tortán, nem csak az alakunkat tökéletesíthetjük, faraghatjuk le a felesleges hájacskákat, gödröket, hanem a ránctalanításért is tehetünk. De ez majd egy másik történet lesz, a lényeg, hogy aki karcsúsodni szeretne, vagy formálódni, a High Care Centerekben találja meg a megfelelő professzionalizmust és szolgáltatást! 

Minden szalont és szolgálatatást megtalálsz a highcare.hu weboldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr205869277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása