Nesze!szer

Fehér, de nem holló

2014. március 25.

 

image (5).jpeg

 

Körmök a nagyvilágban
Korábban már volt szó a tavaszi trendről a körmök terén. Picit részletesebben rápillantunk azokra a karmocskákra, segítségül hívva az interneten található képeket.(és néhányat a munkáim közül)
A nude árnylatai mellett, a fehér szín nagyon kedvelt az idén. Ha szépen festették meg - nagyon mutatós. Azoknak sem kell lemondaniuk róla. akik túl egyszerűnek gondolják hiszen a díszítések lehetősége határtalan :) 
A fehéren kívül szinte minden színre kérhetünk "csík" díszítést, és a végtelenségig variálhatjuk azokat.

image (6).jpeg
image (7).jpeg
Új formával is találkozhatunk tavasszal. Rövidebb boszorkányos társainál, de nagyon hegyes a vége. Megosztó lesz a körmöt viselők körében. Szerintem rövid ideig lesz divatos, sőt hazánkban lehet, hogy nem is lesz kedvelt. A formától eltekintve továbbra is fehér és világos a trend. Díszítés tekintetében pedig 2014-ben várhatóan sokan fognak valamilyen fémes hatású, króm megoldást választani.
image (9).jpeg
A körmünk természetes holdacskájának más színre festése nem új dolog, de úgy igazán sosem vált nagy divattá. ( talán nem is baj) :) idén is akadnak próbálkozók. Egy a biztos, te válasszad ki azt, ami a legközelebb áll hozzád és tudod viselni. Ez a legfontosabb!
image (10).jpeg
(Brigi szalonjának oldalát ITT találod.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr885878149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása