Nesze!szer

Manna a picinek is

2014. március 17.

 

2e4a8548ecd8012afab2ced326fb39c0.jpg

 

Hol volt, hol nem volt, majdnem az Óperenciás tengeren túl, de inkább innen... Mannáék kitalálták, hogy a pici gyerekeknek is hozzáférhető legyen a vegyszermentes gondoskodás. (Rémes, hogy milyen összetevőket tesznek egyes gyártók a babáknak szánt termékekbe!) Így kihoztak egy mini csomagot, soroljuk a tartalmát: 

 

  • Tündérvirág szappan (90g)
  • Tündérkence organikus shea vaj körömvirágolajjal (15 ml)
  • Tündérálmok halántékbalzsam (15 ml)
  • Cukorfalat fürdőgolyó (50 g)

A szappanba mi szerelmesek lettünk, ugyanis nagyon jól csúszik, de közben tisztít is és nem szárítja a kicsi bőrét. A halántékbalzsam nehezen kenhető, de kitaláltunk rá egy körömmel kaparós technikát, így a kemény massza is használható. Igaz, azért az tudni kell, ha egy pici nem tud aludni, az is lehet, hogy az ágya van rossz helyen, tehát ne a mindent megváltó csodát várd tőle, de mindenképpen segít! A shea is szuper a körömvirágolajjal, a fürdőgolyót még nem teszteltünk. Egy biztos, a szappan mindent visz a csomagból, nekünk az igazán bejött, sőt, imádjuk! 

Manna mini csomag - 4 290 Ft

 

manna gyerekcsomag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515860557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása