Nesze!szer

Vágyaink titkos tárgya

2014. március 13.

 

 

 

Az Estée Lauder tudja, mi kell a nőnek. Az új Pure Color Envy Sculpting Lipstick telt színnel fedi, többdimenziós pigmentekkel formázza, és a viselés során mindvégig hidratálja az ajkakat. Akár úgy is fogalmazhatnánk, ez egy új, 3in1 rúzs, hiszen egyesíti a divat, a művészet és a dizájn legjavát, provokatív palettáján pedig-ami 20 merész színt tartalmaz-, a semlegesektől a szenvedélyes vörösön, a merész mahagónin és a cuki rózsaszínen át egészen és az öntudatos korallig minden adott, hogy rátalálj az önkifejezés tökéletes árnyalatára.

A rúzsok egyetlen vonással, intenzív színnel fedik az ajkakat. A festék színhű és akár 6 órán át megőrzi tartósságát, sokszögű pigmentek vannak benne.  Érzetre kellemes. Új, exkluzív, időszakosan felszabaduló, kapszulákba zárt nedvesség keveréket tartalmaz, mely a hialuronsav révén nedvességet vonz és köt az ajkak bőrébe. Szipi-szupi kombó. A csomagolást az építészet ihlette, egyszerű vonalak, elegáns letisztultság. A jellegzetes kék és arany szín Estée Lauder öröksége előtt tiszteleg, míg a tok mindkét végén látható arany rátét és a tok belsejének arany színe a márka modern fényűzését testesíti meg. Na jó, ennyi a tudományos szöveg az újdonságról. A lényeg: szerintünk próbáld ki, mert ápol és szépséges fényt ad, intenzíven és hosszan! A korall árnyalat pedig nagyon menő, meg a pirosak is. Keness egy próbát valamelyik szaküzletben, mi a Mammut 2 alsó szintjén szoktunk vizitálni, igen kedvesek és a Westendben is.

Nesze!Dóri

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 9.600 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr245853861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása