Nesze!szer

Gyöngyös gyönyörűség a fésülködőre

2014. február 11.

2014_SPRING_AMBIANCE METEORITES.jpg

Tegnap beköszöntött a tavasz, és úgy gondoltuk, ezt a szépséget mindenképpen prezentálnánk nektek. A Guerlain Méteroites gyöngyeiről van szó. Mi már képen is beleszerettünk ebbe anno és most személyes megtekintés után csak fokozódtak az érzelmeink. Gömb alakú pigmenteket tartalmaz mindegyik és fénnyel való érintkezéskor visszaadják a fénysugarakat. És voila - új fényt kap az orca! A doboz annyira szépséges, hogy a sminkasztal éke lehet. Olyan, mint egy bonbonos tálka a századelőről. Az eredetit még 1987-ben dobták piacra, már akkor is nagy sikert aratva., amin nem csodálkozunk.

Okosan kitalálták ezeket a parányi barátocskákat a dobozkában. A rózsaszín friss arcszínt biztosít, a zöld a pirosodásokat semlegesíti, a lágyabb, mályvás a fényt szívja magába, a fehér és az arany pedig a ragyogásért felel. Ja, és ami igazán különlegessé teszi ezt, hogy összesen 4 embernek van a világon olyan szakmai tudása, amely által elkészíthetőek ezek, mert emberi kéz által születik minden gyöngyöcske! 3 variációban kapható, érhető módon lágyabb színekkel rendelkezőeknek a világost javallanánk, a közép árnyalat az egységes ragyogást adja, picit pezsgős a jellege, míg az arany a meleg fény elérésében segít, esetleg annak, aki néha szokott szolizni (reméljük, csak ritkán!) A dobozkából pedig olyan isteni ibolya illat árad, hogy nehéz megállni az állandó szaglászás nélkül. Púder ez tulajdonképpen, vagy inkább csillámpor, de mindennél nőiesebb és szépségesebb kivitelben. Igazi kincs lehet a fésülködőasztalon, az igazán gondosan elkészített sminken a franciás korona. 

Guerlain Méteorites - 15 600 Ft

2014_SPRING_MÉTÉORITES CLAIR_(130169-07)_FD BLANC.jpg

2014_SPRING_MÉTÉORITES MEDIUM_(130169-05)_FD BLANC.jpg

2014_SPRING_MÉTÉORITES DORÉ_(130169-09)_FD BLANC.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr115807453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása